Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Complete bruiloft te koop bij MediaMarkt

Wie de afgelopen dagen televisie heeft gekeken, keek raar op bij de reclame van de MediaMarkt. Bij de winkel kun je nu namelijk niet alleen je nieuwe wasmachine kopen, maar een complete bruiloft. De bruiloftsvoucher kost ‘slechts’ 9500,- euro. Wat krijg je daar allemaal voor?

Bruiloftsvoucher te koop bij MediaMarkt

De MediaMarkt was voor mij altijd de winkel waar ik met mijn vader of vriend naartoe ging – voor de technologische foefjes. Een bruiloftsvoucher is dan ook het laatste wat ik, en met mij vele anderen, verwachtte te kunnen kopen bij de MediaMarkt. Voor 9500,- euro krijg je onder andere een trouwjurk ontworpen door Mary Borsato, bruidsvisagie, een maatpak voor de bruidegom van Rietbergh, alle bruidsbloemen, bruiloftsmuziek in de vorm van een live band en dj, trouwringen gemaakt door Ed Nobel en een bruidstaart van Sugarlips Cakes. En een ceremoniemeester, ironisch genoeg acteur Dirk Zeelenberg van Divorce. Dus, voor wie ga jij zo’n bruiloftsvoucher halen?

Voor- en nadelen bruiloftsvoucher

Toegegeven; het is een leuke actie van de winkel en ook niet de eerste ludieke stunt. Zo verkocht de MediaMarkt in 2015 een aantal eilanden. Een bruiloftsvoucher is daarbij vergeleken een kleine uitgave. Het lijkt handig, zo’n voucher, maar is het dat ook? Je hebt wel in één klap al je leveranciers bij elkaar, al moet je nog wel op zoek naar onder andere een trouwlocatie en een fotograaf. Na het aankopen van de voucher moet je binnen een half jaar afspraken hebben gemaakt met de leverancier en binnen anderhalf jaar getrouwd zijn. De voucher is dus niet onbeperkt geldig. Tegelijkertijd zit je wel vast aan deze leveranciers. Hoewel stressvol is het ook erg leuk om zelf al je leveranciers uit te zoeken en te kijken wie of wat er echt bij je past. Dit bruidspakket maakt wel gebruik van topleveranciers uit de trouwwereld en het scheelt gewoon heel veel tijd en werk. Meer info? Kijk op www.mediamarktdroombruiloft.nl.

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation