Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Bruiloft waar je echt blij van wordt

Bij het plannen van een bruiloft zul je er al snel achter komen dat heel veel mensen een mening hebben. “Oh, weet je wat jij moet doen?!”, roept een vriendin enthousiast. Je hoort haar idee aan, maar of het echt bij jou past?

Luister naar jezelf

Bij het plannen van je bruiloft is het belangrijk dat je naar jezelf luistert. Je gevoel vertelt je direct of je iets leuk vindt of niet. En nee, het is geen kwestie van ‘even wennen aan het idee’. Vrienden en familie bedoelen het goed, maar wat zij leuk vinden, hoeft niet leuk gevonden te worden door jou. Blijf dicht bij jezelf en bekijk per onderwerp of item: vind ik dit leuk? Word je er niet direct super enthousiast van, laat het dan lekker liggen en kies voor iets anders.

Je trouwt maar één keer

Wat we ook vaak horen is de zin “Je trouwt maar één keer!”. Dat is (hopelijk) waar, maar dat betekent niet dat je voor de meest extravagante opties moet gaan. Als jij helemaal geen uitbundig glitterpersoon bent, moet je ook niet kiezen voor een entree met een vuurwerkshow. Bij wijze van spreken dan. Je vrienden hebben vaak een hele andere persoonlijkheid dan jij en zullen dan ook met heel andere ideeën komen over hun ideale bruiloft. Maar jij trouwt, en zij niet! Je kunt dus lekker samen brainstormen, maar de uiteindelijke keuzes worden door jou en je hubby gemaakt.

Houd je chakra happy

Een chakra is een tandwiel van energie in ons lichaam. Chakra’s verbinden onze gevoelens en gedachten van je ziel met je lichaam. Als je chakra’s, oftewel de tandwielen in je lichaam, niet in balans zijn en dus knarsen, dan voel je je vaak moe en lusteloos. Zijn je chakra’s in balans, dan ben je gelukkig en geniet je volop van het leven. Je happy voelen tijdens de voorbereiding van de bruiloft is erg belangrijk. Besteed dus genoeg tijd aan hoe je je voelt en werk er actief aan. Zo kun je veel effectiever werken en makkelijker belangrijke keuzes maken waar je echt achter staat.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation