Bruiloft verplaatsen door coronavirus? We leven met je mee!

We kunnen er niet meer omheen: het coronavirus beheerst momenteel het nieuws. Iedere dag komen er nieuwe maatregelen en berichten, waardoor ons dagelijkse leven anders dan anders wordt. Heb je een voorjaarsbruiloft gepland, dan zie je deze wellicht in het water vallen…
warm hart coronabruidjes

Alles dicht


Je leeft er waarschijnlijk al jaren naartoe: jullie grote dag! Dan moet je er niet aan denken dat de bruiloft niet door kan gaan. Toch kan dit, door de huidige corona-maatregelen, de realiteit zijn. Op dit moment mogen immers cafés en restaurants niet open zijn. Een maatregel die zeker tot en met 6 april van kracht is. Wat zul je op dit moment hier verdrietig of teleurgesteld over zijn. Ook zie je waarschijnlijk de geplande honeymoon in het water vallen, gezien het vliegverkeer ook danig beperkt is en bijna stil is komen te vallen.

Bruiloft verplaatsen coronavirus

Teleurstelling


Ondanks dat het een enorme teleurstelling is en je planning helemaal in het honderd loopt, probeer toch positief te denken. Ja, het is enorm balen. En het kan ook financiële consequenties hebben. Wereldwijd zitten veel mensen in hetzelfde schuitje. Probeer daarom ook te denken aan het belangrijkste: gezond zijn en blijven.

Bruiloft verplaatsen door coronavirus

Toekomst


In deze tijden van onzekerheid, houd vast aan waar het in basis allemaal om draait: liefde, gezondheid en bij elkaar zijn! Jullie blijven van elkaar houden, of die bruiloft nu verplaatst moet worden of niet. Als het virus straks onder controle is, kan de grote dag (weliswaar op een ander moment) alsnog doorgaan. Dus probeer niet te kijken naar alle negatieve gevolgen, maar kijk met een goed gevoel naar de toekomst. Liefde overwint alles!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation