Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Betaalt Tinder jouw bruiloft?

Naar rechts swipen wordt nu eindelijk beloond, en hoe: Tinder organiseert een wedstrijd waarbij de prijs een volledig betaalde bruiloft ter waarde van honderdduizend dollar. Er zitten wel wat voorwaarden aan de wedstrijd. Lees hier hoe je kans maakt!

Betaalde bruiloft voor LGBT-stelletje

Juni is Pride Month: de maand waarin de zelfbevestiging, waardigheid en gelijke rechten van alle lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LGBT) wordt versterkt en seksuele diversiteit wordt gevierd. Tinder organiseert in deze maand een wedstrijd voor alle LGBT’s die elkaar hebben ontmoet op hun website of app en verliefd zijn geworden dankzij Tinder. Daar zit nog een mooiere reden achter dan alleen het vieren van de Pride Month: uit statistieken in 2016, toen Tinder maar liefst 37 gender-gerelateerde profielopties toevoegde aan de app, bleek namelijk dat grote aantallen LGBT’s zich onveilig voelen in het openbaar en daardoor geen affectie durven te tonen naar hun partner. Bijna de helft begint vanwege diezelfde angst ook niet aan dating-apps zoals Tinder. Door nieuwe gender-opties toe te voegen, hopen ze dat iedereen zich welkom voelt om de app te gebruiken en natuurlijk dat er veel liefdevolle relaties worden begonnen.

Hoe win de je Tinder-bruiloft?

Erg hartverwarmend. De gelukkigen die al hun LGBT-liefde hebben gevonden via Tinder, kunnen via Twitter hun verhaal delen met gebruik van de hashtag #TinderSuccessStory. Zo hoopt Tinder hun LGBT-gebruikers nog meer te steunen. Tinder kiest uit alle verhalen een winnaar en dat stelletje krijgt een volledig betaalde bruiloft ter waarde van honderdduizend dollar cadeau. In Nederland kost de gemiddelde bruiloft twaalf- tot achttienduizend euro, en dan heb je geen kinderachtig feestje. Moet je nagaan hoe een bruiloft van een ton eruit ziet... We wensen alle LGBT’s veel succes in deze Tinder-wedstrijd, het winnen van de bruiloft is geweldig, maar het vinden van je ware liefde is onbetaalbaar!

Sanne van Bortel | De winnaars worden bekend gemaakt op 5 juli 2017

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation