Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Beroemde bruiden: Melania Trump

Dankzij sociale media hebben we vaak het gevoel dat we iemand steeds beter leren kennen, terwijl diegene ons helemaal niet kent. Zo ook met Trump, de nieuwe president van Amerika, en zijn gezin. Maar wat weten we eigenlijk over Trumps vrouw Melania?


Fotocredit: Everett Collection / Shutterstock.com

Van model naar first lady

Als je het over een indrukwekkend cv hebt, dan heb je het over de cv van Melania. In 1970 werd ze geboren als Melanija Knavs in een voormalig deel van Joegoslavië (nu Slovenië) en als klein meisje al had ze grootse ambities. Ze wilde model worden en liet daar geen gras over groeien: al op haar 5e stond ze voor de lens en op haar 17e werd ze ontdekt door de beroemde fotograaf Stane Jerko. Sindsdien reisde naar verschillende modeshows, tot ze in 1996 besloot te verhuizen naar New York en daar haar toekomstige man zou ontmoeten.

Ring van 12 karaat

Eenmaal woonachtig in New York, werd Melania geboekt voor grote shows door Vanity Fair, ELLE, Self, Allure en ze stond zelfs op de cover van Vogue. Ze ontmoette haar echtgenoot op een feestje, terwijl hij eigenlijk met een andere vrouw naar het feestje was gekomen. Ze had gehoord dat hij een echte ‘ladies-man’ was en daarom heeft ze hem gezegd dat ze niet ‘one of those ladies’ was toen hij haar om haar nummer vroeg. Later, toen Trump zijn date naar het toilet stuurde, bemachtige hij toch haar nummer en dat was het moment waarop hun lot werd bezegeld. Ze trouwden in 2005.

Trouwjurk van Melania

Nu zijn we natuurlijk razend benieuwd hoe haar trouwjurk eruit zag. Nou, die was behoorlijk... onvergetelijk. Ze droeg een jurk van wit satijn van Christian Dior, waarop 1500 kristallen steentjes en parels waren geborduurd. De geschatte waarde is 100.000 dollar, en was destijds één van de duurste trouwjurken ooit gemaakt. Melania kreeg als advies om een stevige maaltijd te eten voor ze in het huwelijksbootje trad, zodat ze het gewicht van de jurk kon dragen.

De bruidstaart

Ook de bruidstaart was over de top en één van de duurste ter wereld: een zevenlagige, negentig kilo wegende, anderhalve meter hoge taart met 3000 (!) witte rozen van glazuur. Daarnaast kregen alle gasten persoonlijke cakejes gevuld met truffelchocolade. Daar zou ik geen nee tegen zeggen!

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation