Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Beleef je trouwdag op Trouwen.nl!

Trouwen.nl is enkele maanden geleden live gegaan en richt zich vooral op jou, de aanstaande bruid. Omdat wij weten wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van je trouwdag kan Trouwen.nl jou van allerlei nuttige en actuele informatie, inspiratie, tips en adviezen voorzien.

beleving_bruidje_confetti
 
Daarom vind je hier alles over de ceremonie, over de organisatie van jullie trouwdag, over bruidsjurken en kostuums, over trouwvervoer, over trouwlocaties in binnen- en buitenland, over restaurants, hotels en bruidssuites, over huwelijksreizen en ga maar door. Onze redactie, blogs van trouwprofessionals en foto’s zorgen ervoor dat jij jullie trouwdag al helemaal voor je ziet en beleeft!

beleving_bruidjes
 
Deze benadering maakt van Trouwen.nl ook het ideale platform voor trouwprofessionals. Via onze advertentiemogelijkheden kunnen zij aanstaande bruidsparen op een effectieve manier informeren over hun professie, ervaring en specialisme. Dat zorgt voor inspiratie en interactie met de doelgroep. En daarmee voor extra beleving.

beleving_bruidje
 
Zelf ook bloggen?
De organisatie en uitvoering van een trouwdag is teamwork waarbij, naast uiteraard het bruidspaar zelf, allerlei partijen als winkeliers, decorateurs, stylisten, dienstverleners en andere professionals betrokken zijn. Vanuit hun ervaring kunnen zij de bezoekers van Trouwen.nl van allerlei nuttige informatie voorzien. Daarom stellen wij professionals die bij ons adverteren, graag in de gelegenheid om op onze website over hun ervaringen te vertellen en bezoekers te informeren en te inspireren. Dat kan via een blog. Neem bij interesse en voor nader overleg contact op met de redactie via redactie@trouwen.nl.

beleving_bruidje_liggend
 
Tips voor de redactie
Willen jullie als (aanstaand) bruid en bruidegom jullie ervaringen en eventuele nuttige tips delen met andere bezoekers aan Trouwen.nl? Stuur dan je verhaal naar de redactie via redactie@trouwen.nl. Een leuke foto is daarbij natuurlijk welkom! Denk wel aan de spelregels: de eventuele plaatsing is afhankelijk van inhoud en taalgebruik en altijd ter beoordeling van de redactie. Ook behoudt de redactie zich het recht voor om teksten in te korten.

Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation