Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Begin je huwelijksreis in stijl! Boek een luxe suite van Air France

Gaan jullie binnenkort op huwelijksreis en laten jullie eenmaal op bestemming heerlijk in de watten leggen? Waarom wachten tot je er bent?! Ook tijdens de reis kan je al genieten van luxe en comfort in de nieuwe suites van Air France.

In alle luxe de lucht in

Vanaf september kan je een vlucht boeken met de nieuwe suites van Air France. De suites, La Premiere suites genoemd, bestaan uit bijna tien vierkante meters met alle ruimte en luxe en comfort voor de gasten. Tweed en leer komt je tegemoet. Je kunt tv kijken op een 24-inch HD touch screen (in 12 talen, dus je bent niet verplicht om een Franse film van de jaren ’50 te bekijken). Maaltijden worden verzorgd door Michelin-koks en de wijnkaart wordt elke twee maand geüpdatet. Je voelt je dus al helemaal zen als je aankomt, en dan moet de huwelijksreis eigenlijk nog beginnen!

Suite in het vliegtuig

Kan je ook altijd slecht slapen in een vliegtuig? Nu niet meer. In de Premiere Suite kan je gebruik maken van een twee meter lang bed waarin je helemaal plat kunt liggen. Dit is tevens je vliegtuigstoel die transformeert tot bed. Je kunt slapen wanneer je wil en hoe je wil. De kussens en het beddengoed wordt verzorgd door Sofitel. Alle suites hebben ook nog dividers en dikke gordijnen voor extra privacy. Het voelt dus alsof je in een hotelkamer slaapt in plaats van in een vliegtuig.

Service vanaf je auto

Op het moment dat je uit de auto stapt begint de extra luxe van Air France al: je wordt begroet door het personeel via een speciale ingang en al je bagage wordt voor je gedragen. De check-in en alle andere zaken verlopen soepel en snel, je hoeft niet te wachten. Er is ook een speciale lounge voor de La Premiere-gasten. Hoe fijn is dat!

Vliegticket als huwelijkscadeau

Zo’n vlucht in de Premiere Suite is natuurlijk niet goedkoop. Dat maakt het ideaal als extra speciaal huwelijkscadeau die je met een stel vrienden of de hele familie samen kan geven.

Geschreven door Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation