Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Barcelona Bridal Fashion Week 2016

Elk jaar kijken we weer uit naar de meest geweldige week voor iedereen die in de trouwwereld werkt, iedereen die gaat trouwen en iedereen die simpelweg fan is van bruidsmode & trouwerijen. Wat is er dit jaar allemaal geshowd?


Fotocredit: catwalker / Shutterstock.com

Modeshows op de Barcelona Bridal Week

Zoals elk jaar zijn er geweldige modeshows te zien op de Barcelona Bridal Fashion Week. Vele bekende ontwerpers komen voorbij, de jurken en trouwpakken zijn qua stijl ontzettend uiteenlopend maar allemaal stuk voor stuk prachtig. We willen allemaal wel een jurk van Pronovias | Cymbeline of Ana Torres.

Deze drie grote namen representeren slechts een deel van de ontwerpers tijdens de BBFW, want in totaal komen er maar liefst 21 ontwerpers (en al hun jurken) aan bod. Tijd om je af te vragen wat je allemaal wilt doen op dit evenement is er dus niet.

De Trade Fair op de BBFW

Misschien de grootste reden om spontaan een romantisch weekend of weekje naar Barcelona te boeken met je lief: de Trade Fair. Deze vindt plaats op 1 mei en hier presenteren alle designers hun eerste ontwerpen voor 2017. Tevens kunnen hier ook collecties worden gekocht door winkels en je kan je ook als bezoeker registreren. Leuk feitje: er worden ongeveer tienduizend bruidsjurken geshowd op deze dag van 250 merken. Als je hier niet de jurk van je dromen ziet...

Programma Barcelona Bridal Fashion Week

Natuurlijk kan je tijdens deze fantastische fashion week niet alleen terecht voor de mooiste bruidsjurken waar werkelijk iedereen om vecht. Ook jouw toekomstige man kan hier talloze prachtige trouwpakken bekijken en er is ook genoeg keuze voor de bruidsmeisjes, bruidsjonkers en alle andere bruidsgasten. Zoek je nog een casual outfit of mooie accessoires om te matchen met je bruidsjurk? Ook dan zit je bij de BBFW helemaal goed!

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation