Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

2014, jaar van het optimisme

2014 is het Chinese ‘Jaar van het Paard’. En een paard is volgens de Chinezen slim, vrolijk, charmant, sterk en in de liefde altijd hunkerend. Als dat geen goed vooruitzicht is voor aanstaande bruidsparen! Naar ons idee is 2014 ook het jaar van het optimisme. Wegmet die grauwsluier! Tijd voor kleur en optimisme!

Kleuren

Kleur stemt vrolijk. Hoe meer kleur, hoe beter. Ook op je bruiloft kun je met kleuren spelen. Met bloemen, met bruiloftsdecoraties, met de kleuren van de kleding van de bruidskinderen, met een trouwlocatie met een bloeiende tuin, met alles eigenlijk! Vraag je gasten ook kleur te dragen en verwerk kleuren in je trouwkaart, de decoraties, de bruidstaart, de tafelaankleding en ga maar door.

Kwestie van smaak

Hoe vrolijk kleuren ook zijn, alles lukraak door elkaar werkt nou ook weer niet. Kleuren laten harmoniëren is een kunst op zich.Smaakvol en vrolijke kleuren bij elkaar zoeken en (laten) verwerken, zonder dat ze vloeken is een kunst op zich en een kwestie van smaak. Bepaal daarom eerst samen wat jullie favoriete kleuren zijn en welke kleuren het beste bij de tijd van het jaar, de sfeer op jullie bruiloft en de trouwlocatie passen. Ga met jullie visie naar een bloemist of decorateur voor een goed advies.

Pim Kisjes

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation