Locatie in Lochem

Waar gaan jullie trouwen?

Locaties om te gaan trouwen, feest te vieren, een huwelijksreceptie te houden en te dineren vind je overal in ons land. Van fraaie kastelen en luisterrijke buitenplaatsen, tot romantische of trendy hotels.

In de natuur, aan een meer, aan zee, op het water of in de stad. Binnen of buiten, zoals in een romantische tuin met mooie tenten. De keuze is aan jullie. Op veel locaties kun je ook trouwen, omdat ze door de gemeente als trouwlocatie zijn aangewezen.

Locatie tips
Populaire locaties zijn vaak al volgeboekt. Begin daarom op tijd met rondkijken. Bepaal vooraf welk type locatie het beste bij jullie past en waar die moet liggen zodat jullie gasten niet urenlang hoeven te rijden. Informeer bij de gemeente of  de locatie ook trouwlocatie is.  Op veel locaties kunnen jullie en je gasten dan de hele dag verblijven, inclusief het diner. Praktisch, gezellig en het scheelt kilometers. Zijn er kinderen bij, kijk dan wat er voor hen te doen is.

Locatie voorbeelden
Standaardbruiloften zijn er steeds minder. Locaties spelen daarop in met programma’s en voorzieningen. Van klassiek tot trendy en hip; (bijna) alles kan. Veel locaties beschikken ook over mooie tuinen, zodat je bij mooi weer jullie huwelijksfeest ook buiten kunt voortzetten. En wil je minder afhankelijk zijn van het weer, dan zijn er allerlei tenten te huur voor een heel bijzondere en romantische sfeer.

lees verder
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation