Zo blijft je partner in jou geïnteresseerd

Als je net verliefd bent, dan is het gezellig en spannend om samen, ongeacht waar je bent. Na een tijdje is er toch wat meer voor nodig om het vuur te laten branden. Met deze tips blijft je partner in jou geïnteresseerd.

Zo blijft je partner in jou geïnteresseerd

Verras je partner


Voorkom dat het saai wordt tussen jullie: als je je gaat vervelen in elkaars bijzijn, is dat een teken dat er iets moet veranderen. Plan eens een dagje weg, of ga er een weekendje samen op uit. Verras je partner gewoonweg eens, zo houd je het spannend samen.

Knipoogje


Soms is het goed als je partner weet dat je echt nog wel goed in de markt ligt… Vertel het als je bijvoorbeeld een knipoogje kreeg van iemand in de bus. Niet om expres alleen maar jaloezie aan te wakkeren bij je partner, maar om te laten zien dat je echt nog wel wordt opgemerkt door de andere sekse.

Zo blijft je partner in jou geïnteresseerd

Plan iets met anderen


Het is fijn als je elkaar af en toe echt wat nieuws te vertellen hebt. Ga er daarom soms alleen of met anderen op uit. Trek je eigen plan, je partner zal het alleen maar interessant vinden!

hoe blijft je partner in jou geïnteresseerd?


Stel grenzen: doet je partner iets waar je niet van houdt, zeg er dan iets van. En andersom. Zo voorkom je dat er ergernissen sluimeren en in één keer tot ontploffing komen.

Zo blijft je partner in jou geïnteresseerd

Dop je eigen boontjes


Stel je niet te afhankelijk op. Dop je eigen boontjes, dat dwingt respect af. En het toont ook dat je er bewust voor kiest om bij jouw partner te zijn, los van of het handig en makkelijk is om samen in één huis te wonen. Om die reden is het ook goed om taken in het huishouden te delen. Houd de gelijkwaardigheid in de relatie, dan draag je beiden je steentje bij.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation