Zo blijf je voor altijd verliefd op je partner

Een relatie is hard werken en het belangrijkste onderdeel van elke relatie is communicatie. Als jij voor een lange tijd een fijne relatie wil, is het belangrijk dat je helder en eerlijk kunt zijn tegenover elkaar. Zo werk je elke dag ongemerkt aan een fijne relatie voor allebei.

Zo blijf je voor altijd verliefd op je partner

Praat met je partner


Hoe houd je een relatie fris en blijf je dat verliefde gevoel houden? Als je altijd je best blijft doen voor elkaar. Dat betekent niet elke dag een ontbijtje maken voor je lief, maar wel goed communiceren en vooral ook je eigen grenzen stellen. Vertel over je gevoelens, zodat hij ook iets kan doen. Vind je iets niet prettig? Geef het aan, want ermee door blijven lopen is voor beide partners uiteindelijk funest.

Saaie relatie... En nu?


Verveling is een hele grote rode vlag in elke relatie. Je moet je natuurlijk fijn voelen bij iemand, op je gemak, maar als één van de twee zich verveelt terwijl je samen bent, is dat geen goed teken. Dat heeft met beide partners te maken, het ligt niet aan één iemand. Elke relatie heeft op een gegeven moment een bepaalde routine, maar dat betekent niet dat een relatie saai wordt. Krijg je het idee dat je partner of jij ongeïnteresseerd of verveeld is? Praat erover en maak samen een plan om energie in jullie quality time te steken.

Zo blijf je voor altijd verliefd op je partner

Een relatie heb je samen met je partner


Je hoeft het niet elke dag te vertellen, maar laat je partner wel weten dat je niet bij hem blijft als je niet gelukkig bent. Je houdt uiteraard van hem, maar een relatie heb je samen en daarin moeten twee mensen gelukkig zijn. Ben je alleen maar bezig om hem te pleasen en vergeet je daarbij jezelf? Vergeet niet dat jij ook baat bij de relatie hebt. Jij wil toch ook gelukkig zijn? Werkt de relatie niet meer voor je, maar werk jij voor de relatie, zet dan even op een rijtje wat belangrijk voor je is en laat je partner ook eraan werken.

Eerlijkheid duurt het langst


Doet je partner iets waar je je aan ergert? Vertel het hem direct. Als je het niet aangeeft, denkt hij dat het gedrag dat hij liet zijn oké is, en dan is dat gedrag lastig af te leren. Je kunt hem dan lastig overtuigen dat je ‘ineens’ hetgene dat hij doet niet leuk vindt, terwijl je er eerder niks van zei.

Zo blijf je voor altijd verliefd op je partner

Aandacht van je partner


Krijg je niet genoeg aandacht van je partner of laat hij (te) veel kansen liggen? Laat hem weten dat er nog andere mannen op aarde zijn. Als er met je geflirt wordt, begin dan eens een gesprek met iemand. We zeggen niet dat je moet vreemdgaan, maar laat zien dat je van de aandacht geniet. Je partner mag weten dat je een gewilde vrouw bent en daar mag hij best moeite voor doen.

Tijd apart van elkaar


Is je partner iets te comfortabel geworden in jullie relatie en doet hij nooit meer moeite voor alles dat jullie samen hebben? Jullie relatie is vanzelfsprekend geworden, maar dat moet niet! Plan een paar dagen weg van elkaar. Ga leuke dingen doen met vrienden. Laat zien dat je niet afhankelijk van hem bent om een leuke tijd te hebben. Succes!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation