Welkomstcadeau voor bruiloftsgasten van ver

Onder de bruiloftsgasten bevinden zich soms mensen die van ver moeten komen om jullie bruiloft bij te wonen, misschien zelfs uit het buitenland. Voor deze gasten wil je graag een extra welkomstcadeautje en een overnachting regelen. De gasten zullen je dankbaar zijn!


Overnachting voor bruiloftsgasten


Bijna iedereen heeft wel een familielid of goede vriend die helaas niet dichtbij woont. Natuurlijk wil je hem of haar wel op de bruiloft en hij of zij reist daar graag een heel eind voor. Een overnachting is dan een passend cadeautje voor deze bruiloftsgast. Overleg samen met je verloofde vanaf welke afstand jullie een overnachting cadeau geven. Je kunt ook kijken naar reistijd. Bijvoorbeeld: mensen die langer dan twee uur moeten reizen of meer dan honderd kilometer moeten rijden, krijgen een overnachting aangeboden. Je kunt een volledige overnachting aanbieden of kiezen om de overnachting gedeeltelijk te betalen, maar dan wel een ontbijt te regelen, zodat jouw bruiloftsgasten weer fris en fruitig op weg kunnen.

Geen geld voor een overnachting voor bruiloftsgasten? Laat de gasten een nachtje in jullie huis slapen. Vooral als jullie een bruidssuite hebben geboekt, kunnen jullie je eigen huis ter beschikking stellen aan de gasten die blijven overnachten. ’s Ochtends gaan jullie gezellig ergens ontbijten met z’n allen.

Welkomstcadeautjes voor bruiloftsgasten


Veel bruidsparen kiezen voor een trouwbedankje, die de gasten kunnen meenemen als ze het feest verlaten. Gasten die van ver komen kun je echter ook een welkomstcadeautje geven, een extraatje tegenover de andere gasten. Een welkomstcadeautje drukt uit hoe dankbaar je bent dat je vrienden van zo ver komen speciaal voor jullie bruiloft. Fijn dat jullie er zijn!

Dit welkomstpakketje kan bestaan uit een opfrispakketje, iets lekkers, een aandenken aan de bruiloft of uit een persoonlijk cadeautje waarvan je weet dat je vriend(in) dat enorm waardeert. Je kunt ook een hotelkamer ter beschikking stellen aan de gasten die van ver komen, zodat ze zich even kunnen opfrissen of eventjes kunnen uitrusten.

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation