Welk cadeau geef je als getuige? | Bruiloft

Ben je getuige? Dat is een hele eer! Natuurlijk wil je ook uitpakken met een mooi cadeau voor het kersverse stel. Wij geven je de beste tips om met een prachtig cadeau aan te komen.

Sauna dag met beauty


Een heerlijk dagje bubbelen, sauna in, sauna uit en natuurlijk tussendoor een ontspanningsmassage…. Met dit cadeau geef je het stel een dag waarin ze alleen maar aandacht hoeven te hebben voor elkaar. Een ideaal cadeau na de drukke tijd die ze hadden door het regelen van de bruiloft!

Culinair hapje eten


Is het stel bourgondisch ingesteld? Denk dan aan een dinerbon van hun favoriete restaurant. Een high-tea of wijnproeverij is ook leuk om cadeau te geven. En wil je echt uitpakken, kies dan voor een arrangement in een sterrenrestaurant! Je geeft ze een avond die ze niet snel zullen vergeten.

Sieraad geven


Een sieraad is een blijvend prachtig cadeau. Je kunt als getuigen geld bij elkaar leggen om samen één mooi sieraad te kopen. Of misschien is er wel een speciaal familiesieraad dat je cadeau wil doen. Een prachtig gebaar dat zeker gewaardeerd zal worden!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation