Wat vrouwen niet opwindend vinden...

Mannen – we begrijpen het best: vrouwen zijn niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel dingen waarvan we echt genieten, maar ook een aantal dingen waar niet elke vrouw van geniet. De ene vrouw doe je er een plezier mee, de ander totaal niet... Lees hier waarover we het hebben!

Sexy moves... of toch niet?


Wat betreft het voorspel weet jij echt wat je partner heerlijk vindt. Of toch niet? Uit onderzoek blijkt dat 78% van de vrouwen het niet (direct) aangeeft wanneer ze iets niet lekker vindt. Veel vrouwen zijn bang om de sfeer te verpesten. “Hij doet immers zo z’n best”. Heeft niet echt zin dus, als je niet van elkaar kunt genieten. Een grote ‘no go’ voor veel vrouwen blijkt gedwongen kussen of zoenen. De man denkt gepassioneerd te zoenen, terwijl de vrouw er niet erg van gecharmeerd is. Een andere move waarvan veel mannen denken dat hun partner het lekker vinden, is trekken aan haren. Dat klinkt vrij hard en kan het soms ook zijn. Volgens relatie-expert Wendy Newman is het fijner om dichtbij de wortels vast te houden (dus niet te trekken) dan aan de uiteinden. “Maar”, benadrukt ze, “vraag of iemand het kan waarderen.” Better safe than sorry!

Aandacht is belangrijk


Natuurlijk is er niets mis met vluggertjes – maar wanneer je de tijd hebt, neem die dan. Het duurt bij vrouwen altijd iets langer dan bij mannen voor ze toe zijn aan gemeenschap. Om alles gladjes te laten verlopen – letterlijk – heeft de vrouw een hoger niveau van opwinding nodig dan de man. Voorspel is hier dus enorm belangrijk. Geen zin in? Gebruik dan een glijmiddel, want niets is minder fijn dan stroeve gemeenschap. Terwijl het wel iets is waar je samen van zou moeten genieten! Communicatie is heel erg belangrijk. Vraag wat ze fijn vindt en of ze er aan toe is. Zo niet, nog even van elkaar genieten en de tijd nemen en zo wel, veel plezier!

Sanne van Bortel

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation