Waarom samenwonen zo fijn is

Gaan jullie binnenkort trouwen, maar wonen jullie nog niet samen? Dan is het tijd om deze grote stap te zetten, want naast het feit dat je jouw liefje nog beter leert kennen, is samenwonen gewoon super fijn.

Waarom samenwonen zo fijn is

Samenwonen en trouwen


Meestal ga je eerst samenwonen en denk je vervolgens een tijdje later na over trouwen. Sommige stelletjes zijn echter nog niet aan samenwonen toegekomen voor ze in het huwelijksbootje stappen of soms vinden ze de stap te groot of te spannend. Wij vinden samenwonen simpelweg heerlijk en wel om de volgende redenen:

- Er is altijd iemand die op je wacht. Na een heerlijke dag vol met successen of juist een minder goede dag waardoor je een beetje chagrijnig bent, kan je lekker kletsen of klagen over je dag. Je liefje luistert wel en als hij een echte topper is, heeft hij het huis al gezellig gemaakt voor je thuiskomt.

- Nooit meer alleen zijn. Elke nacht kan je tegen je liefje aankruipen en ’s ochtends samen wakker worden. Ook al gaat hij een nacht stappen met vrienden, dan nog belandt hij uiteindelijk bij jou in bed. Deze zekerheid is hartverwarmend en maakt jullie relatie sterk.

- Het delen van een huis. Niet alleen kan je veel meer tijd met elkaar doorbrengen, jullie hebben samen één huis en zorgen er samen voor dat dit echt thuis wordt. Jullie huis is een gezellige plek waar iedereen zich welkom voelt.

- Je leert elkaar nog beter kennen. Wanneer je 24/7 bij elkaar bent, kom je altijd dingetjes tegen die je nog niet kende van elkaar.

- Samenwonen is goedkoper. Je deelt veel kosten met elkaar en dat betekent dat er meer geld overblijft voor leuke dingen, zoals uitjes en vakanties.

- Je bent altijd bij degene van wie je het meest houdt. En dat is eigenlijk al reden genoeg om te gaan samenwonen!

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation