Trouwlocaties met overnachting | Soort locatie uitkiezen

Je hebt het vast zelf wel eens meegemaakt op een bruiloft: zit de sfeer er net lekker in, is het al middernacht en stopt het trouwfeest. Iedereen gaat met de taxi of een bob naar huis. Hoe fijn zou het zijn als je met alle bruiloftsgasten op locatie kunt blijven slapen? Zo hoeft niemand te bobben of een taxi te regelen en heb je ook nog eens een gezellige ochtend met iedereen. In dit blogartikel vertellen we welke trouwlocaties met overnachting beschikbaar zijn!

Feestlocatie inclusief overnachting


Bij sommige trouwlocaties is het mogelijk om te overnachten, maar waar vind je deze trouwlocaties? Als jullie dit ook willen realiseren voor de gasten, dan moet je al gauw denken aan een villa, landhuis of een kasteel. Dit zijn grotere trouwlocaties met voldoende kamers waarin een behoorlijk aantal van de bruiloftsgasten kunnen blijven slapen. Je kunt bij de RSVP-kaart een extra aan te vinken optie zetten: blijft overnachten. Zo weet je ongeveer hoe veel kamers je moet reserveren!

Trouwlocatie met overnachting 60 personen


Dromen jullie van een bruisende bruiloft met meer dan 60 personen? Dit aantal gasten bereik je sneller dan je denkt! Een passende trouwlocatie met overnachtingsmogelijkheden zou een groot hotel in het centrum van een stad kunnen zijn. Vaak zijn hotels ook trouwlocaties, alle faciliteiten voor een spetterend trouwfeest zijn al aanwezig. En de gasten die na het feest nog niet genoeg gehad hebben kunnen zo nog even de stad in! In de grote ontbijtzaal kunnen jullie de volgende dag heerlijk uitbrakken en nog even nagenieten van de mooie dag.


Fotocredit: Pixhond | Shutterstock.com

Boerderij trouwen overnachten


Nog een andere optie is trouwen en overnachten op een boerderij. Boerderijen hebben meer dan voldoende ruimte voor o.a. een boerenbruiloft en het trouwfeest, maar ook voor een overnachting. Ooit van glamping gehoord? Er zijn meerdere glampings in Nederland te vinden. Samen met je gasten kun je dan kamperen – maar dan op een luxe manier. Zet een grote feesttent neer en zorg ervoor dat elke gast een eigen tentje heeft om in te slapen. Gezellig en comfortabel en bijvoorbeeld goedkoper dan een half hotel afhuren!
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation