Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwlocaties in Scheveningen

Trouwen in een hutje aan het strand, wie wil dat nu niet? De zon op je gezicht, de wind in je haren (en onder je jurk) en je voeten in het zand... In Scheveningen kan dat allemaal. De ultieme trouwlocatie aan zee, dat moet wel een mooi feestje worden!

Trouwdag aan zee

Sommige stelletjes willen graag in het bos trouwen, anderen in een groot kasteel, weer anderen houden het klein en huren een cafeetje af en dan heb je ook nog diegenen die graag aan zee willen trouwen. In een land zoals Nederland is er voor ieder wat wils. Wil je een trouwlocatie maken op een meer, op het strand aan zee of in een bos? Alles kan.

In Scheveningen zijn er heel wat trouwlocaties aan zee te vinden, waarvan de meesten officiële trouwlocaties zijn

Deze locaties zijn al van alle gemakken voorzien. Wil je echter zelf een trouwdag aan zee regelen op een meer afgelegen plekje? Ook dat kan, hoewel het uiteraard meer planning vergt dan wanneer je jouw trouwdag aan zee viert op een locatie die er speciaal voor is ingericht en die al voor jouw feestje klaarstaat!

Trouwen in Scheveningen

Scheveningen heeft nog meer mooie plaatsen om te trouwen dan alleen aan zee, hoewel trouwen aan ’t water wel super romantisch is. De zee zorgt uit zichzelf al voor prachtige foto’s en vergezichten en je kan er ook nog een leuke boattrip aan vastplakken. Hoe romantisch is dat? Samen met je dierbare gasten op zee trouwen, afgelegen van de bewoonde wereld. En als jullie weer op het vaste land staan, gaat het feest gewoon verder!

Trouwlocaties Zuid-Holland

Ben jij nog op zoek naar geweldige trouwlocaties in Zuid-Holland? Neem dan eens een kijkje tussen onze professionals. Wist je dat je namelijk ook kan trouwen in een prachtige oude kerk of een statig kasteel in Zuid-Holland? Of op een locatie waar je uitzicht hebt over heel Nederland, namelijk in Madurodam? Er zijn ook veel hippe vestigingen waar je een hele moderne bruiloft kan houden. De keuze is aan jou!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation