Trouwlocaties aan zee | Trouwen in de buitenlucht

Sommige mensen zijn echte landrotten, anderen brengen het liefst zo veel mogelijk tijd door op zee of rondom water. De tweede groep mensen zullen deze categorie dan ook zeker waarderen: trouwlocaties aan zee!

Strandtent op je bruiloft


Trouwen aan of zelfs op zee is hartstikke romantisch. Als je trouwt terwijl je uit varen bent, geeft dat een heerlijk gevoel van vrijheid en je bent even weg van de bewoonde wereld. Althans, je hebt een klein deel van je eigen wereldje meegenomen – alleen jullie dierbaarste gasten, vrienden en familie, zijn aanwezig tijdens dit ultieme romantische boottochtje.


Het feest naderhand kan natuurlijk plaatsvinden op het strand. Met een strandtent op je bruiloft voorkom je dat je gasten last hebben van eventueel slecht weer (dat nooit echt uit te sluiten is in Nederland). Ook als het ’s avonds langzaamaan afkoelt is een strandtent op je bruiloft natuurlijk wel erg fijn.

Trouwen op het strand


Hou je van de zee, maar vind je trouwen tijdens een heuse boottocht iets minder leuk? Of heb je misschien ontzettend veel gasten die zeeziek worden? Kies dan lekker voor trouwen op het strand. Net zo romantisch, misschien zelfs romantischer, en je hebt veel meer ruimte dan op de boot zelf. Vind je trouwen op het strand in Nederland niet echt geweldig romantisch? Kies dan een exotisch strand uit. Hangt wel een prijskaartje aan, maar dan heb je ook wat. Palmbomen bijvoorbeeld, hagelwit strandzand, een heerlijk temperatuurtje, zoete cocktails... En een onvergetelijke huwelijksdag in het buitenland, natuurlijk.

Trouwlocaties aan de kust


Als je wel van het waaierige strandweer van Nederland houdt, is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Jullie gaan op zoek naar trouwlocaties aan de kust! Of het nu de Zeeuwse kust is of een andere, dat maakt niet veel uit. Overal bevinden zich namelijk trouwlocaties aan de kust waar je ontzettend fijn je bruiloft kan vieren. Neem wel extra haarspray mee.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation