Trouwlocatie kiezen? Check de opties voor je bruiloft

Als je met de voorbereidingen voor de organisatie van jullie trouwdag begint heb je meestal al een idee van wat jullie willen en wat jullie kunnen besteden. Beide zijn bepalend voor de keuze van de plek, waarna je aan de eerste ideeën over de opzet, aankleding, sfeer en stijl van jullie huwelijksfeest kunt beginnen.

Alles onder één dak of niet


Naast de organisatie en uitvoering van het huwelijksdiner, hebben veel restaurants de mogelijkheid om jullie hele trouwdag bij hen door te brengen. Het complete programma; dus van de ontvangst van de gasten, de lunch, de receptie en het huwelijksdiner tot het einde van het feest. En dat allemaal onder één dak. Een optie om over na te denken.

Foodtrucks, BBQ of dinner aan tafel?


Bij het plannen maken voor het huwelijksdiner kun je kiezen uit diverse mogelijkheden. Van een formeel diner waarbij alle gerechten worden uitgeserveerd tot een minder formeel buffet waar gasten zelf een keuze kunnen maken uit een aantal verschillende gerechten. Het minst formeel is een BBQ. Tussenvormen en combinaties zijn er ook. Hoofdzaak is dat de opzet van het huwelijksdiner past bij de stijl en uitstraling van jullie trouwdag en bij wie jullie zijn. Los daarvan is een informele BBQ goedkoper dan een formeel diner met diverse gangen.

Vooraf proeven op de uitgekozen locatie


Hebben jullie overlegd met het restaurant? Heb je een keuze gemaakt uit de verschillende gerechten en is de stijl van het huwelijksdiner bekend? Dan kan het restaurant de menukaart samenstellen. Dit is ook het moment om het diner samen voor te proeven. Dat bevestigt jullie in de juiste keuze voor het restaurant en het gekozen menu en is nog eens erg gezellig en romantisch ook! Voorproeven kan jullie ook op de gedachte brengen om veranderingen aan te brengen en die met het restaurant te bespreken en vast te laten leggen.

Pim Kisjes
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation