Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwen op een prachtig landgoed

Rijd je wel eens rond in de auto en kom je dan veel prachtige landgoederen? Verzucht je dan ook telkens hoe mooi het zou zijn als dat ene landgoed wat je hebt gezien een trouwlocatie zou zijn? Wie weet heb je geluk...

Luxe trouwlocaties met klassieke look

Een landgoed dat dienst doet als trouwlocatie is vaak een hele luxe locatie met veel klassieke elementen. Landgoederen zijn vaak groots, maar ook oud. Wanneer het een trouwlocatie betreft, worden veel elementen opgeknapt, maar wel in een bepaalde stijl die bij het landgoed past of dat bij de geschiedenis van dat landgoed past. Niet alle landgoederen zijn echter ‘ouderwets’ en tegelijkertijd luxe, sommige landgoederen zijn jong en daardoor heel erg modern en luxe. Hoe dan ook: als je trouwt op een landgoed, met of zonder klassieke look, ben je gegarandeerd van een flinke portie luxe en verwennerij.

Prachtig decor voor jouw mooiste dag

Een mooi landgoed verzekert je niet alleen van een hele luxe trouwdag, maar ook van een prachtig decor voor je bruiloft. De omgeving alleen al is een prachtige locatie voor een geslaagde fotoshoot. Foto’s van je bruiloft ga je koesteren, dus het is belangrijk dat het extreem mooie foto’s worden waar je elke keer weer met trots naar kijkt. Een goed decor kan bovendien zorgen voor plaatjes die geschikt zijn om uit te groten op canvas en op te hangen. Naast het mooie uitzicht beschikken landgoederen over nog een fijne eigenschap: rijkdom. Landgoederen zijn luxe en dat is niet overbodig op jullie bruiloft.

Klassieke bruiloft vieren

Wat heb je nodig voor een klassieke bruiloft? Een prachtige locatie hebben we al, namelijk het landgoed. Wat prima in het totaalplaatje past, is een klassieke trouwauto en een klassieke trouwjurk. Je man stop je in een driedelig pak met natuurlijk een...bow tie. Een vlinderstrikje. Heb jij ook een klassieke bruiloft gevierd? We horen graag jouw ervaringen! Ben je op zoek naar een andere trouwlocatie bij jouw in de buurt?

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation