Traditioneel huwelijkscadeau kopen

Bij een traditioneel huwelijkscadeau denk je al snel aan een peper- en zoutstel. Klinkt goedkoop, maar je kunt peperdure zoutstelletjes krijgen (design peperstelletjes). Kies voor een design stelletje of kies een ander traditioneel huwelijkscadeau voor het gelukkige bruidspaar.

Keukenapparatuur als huwelijkscadeau


Vroeger gingen mensen pas na het trouwen samenwonen en hadden dan vaak behoefte aan nieuwe keukenapparatuur of servies. Of een peper- en zoutstel, natuurlijk. Nieuwe keukenapparatuur is iets wat je zelf niet zo snel koopt en is dus eigenlijk bij uitstek geschikt als huwelijkscadeau. Vrienden en familie kunnen hun krachten bundelen en samen mooie keukenapparatuur kopen voor het bruidspaar. Bijvoorbeeld een keukenmachine, zoals een koffiemachine, een waterkoker, een mixer, een friteuse, of zelfs een koelkast of een vaatwasser. Er is voldoende om uit te kiezen en je maakt het bruidspaar er zeker dolblij mee.

Pannenset als huwelijkscadeau


Om nog even in de keukensfeer te blijven: een ander veel gekocht traditioneel huwelijkscadeau is een goede pannenset. Veelgebruikt en erg populair is tegenwoordig de koperen pannenset. Masterchefs zweren vaak bij koperen pannen, ze zijn erg fijn in gebruik en daarnaast eigenlijk ook gewoon heel erg mooi om te zien.

Bloemen laten bezorgen


Altijd feestelijk en uitbundig zijn bloemen. Je kunt bloemen laten bezorgen voor het bruidspaar bij hun thuis. Dan hebben ze nog een extra verrassing wanneer ze thuiskomen. Het voelt natuurlijk wel gek om met lege handen aan te komen op de bruiloft zelf, dus neem nog een kleinigheidje mee naar het feest. Of draai het om: laat een prachtig boeket maken en neem het mee naar de bruiloft en stuur later nog een kleiner cadeautje naar het huis van het bruidspaar. Een cadeautje nasturen is sowieso een leuk idee: zo kan het bruidspaar nog eventjes nagenieten van hun bruiloft en hebben ze niet het gevoel dat het na één dag voorbij is.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation