Spice up your sex life!

Seks. In het begin is het spannend: je kent elkaar nog niet zo goed, het lichaam van je partner is onbekend terrein en moet nog onderzocht worden. Later raak je vertrouwd met elkaar en kennen jullie elkaars lichaam als geen ander. Nu durf je ook te experimenteren met nieuwe dingen...

Sexy cheques voor je partner


Als je elkaar lang kent, weet je van elkaar wat je fijn vindt. Jullie kiezen vaak automatisch voor een aantal posities en een bepaalde routine die jullie fijn vinden. Maar precies dat – die routine – kan soms ook een beetje saai worden. Een manier om iets nieuws uit te proberen zijn sexy cheques. Schrijf een aantal briefjes uit die je partner kan verzilveren. Elke week krijgt hij een paar cheques. Hierop staan dingen die jullie niet eerder hebben uitgeprobeerd of juist iets dat jullie wel erg fijn vinden, maar misschien niet zo vaak doen. Is je cheque-budget op? Dan kan je sexy klusjes doen voor je partner om nieuwe cheques te verdienen. Je kunt ook sparen om een mooie combinatie van cheques te maken, voor een avond vol plezier.

Posities van de week


Een andere manier is het maken van speelkaarten. Sexy speelkaarten, natuurlijk. Kies een grijze zondagmiddag om deze kaarten samen te maken. Je kunt inspiratie van het internet halen voor meer variatie in het spel. Als je er een spelletje van maakt, wordt het al spannender om een nieuwe positie uit te proberen. Bovendien blijft het altijd een verrassing welke kaart je trekt. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende categorieën te maken: makkelijk, moeilijk, sensueel, kinky. Zo kun je een categorie kiezen die bij jullie mood past. Luie zondagseks? Makkelijk en sensueel. Zijn jullie al fired up? Moeilijk en kinky! Maak ook een stapeltje kaarten met voorspelactiviteiten en iets wat je na de daad kunt doen. Veel mensen pakken direct hun telefoon weer erbij en dat is echt niet sexy. Bijvoorbeeld een cooling down massage (deze kun je ook als warming up gebruiken) of samen knuffelen en elkaar strelen of even praten over hoe de nieuwe positie door jullie beiden is ervaren. Have fun!

Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation