Sex(y) geheimen van een goed huwelijk

Uit recent onderzoek is gebleken dat het seksleven van getrouwde stellen drastisch verandert na de komst van het eerste kind. Met name de frequentie neemt sterk af, vanwege een druk leven. Met deze tips blijft jullie getrouwde leven spannend!

sexy geheimen huwelijk

Vlug is het nieuwe romantisch


Bij het woord ‘romantisch’ denken veel mensen aan de tijd voor elkaar nemen, échte aandacht en met z’n tweeën leuke dingen doen. Uitgaan, dansen, dineren, een filmpje op de bank: voor iedereen betekent ‘romantisch’ iets anders. Als je getrouwd bent, beide een drukke baan hebt en kinderen hebt, schiet de romantiek er nog wel eens bij in. Als je romantiek wil, moet je het nummer van de babysitter draaien. En dan nog komt er vaak weinig van terecht: “Hèhè, eindelijk even het huis voor ons alleen”, jullie ploffen op de bank en vallen vervolgens in slaap. Of er is eindelijk tijd om die achterstallige was weg te werken, of de administratie, of...

sexy geheimen huwelijk

Seksleven wordt anders als je trouwt


Voor die mensen zeggen we: verwelkom het vluggertje in je leven. Het nummer van de nanny kun je weggooien, want voor deze nieuwe vorm van romantiek heb je geen hele avond de tijd nodig en het kost je ook geen vermogen aan dineetjes. Geoefende echtparen kunnen zelfs meerdere vluggertjes doen, zelfs met alle hectiek op een dag.

sexy geheimen huwelijk

Vergeet elkaar niet


We moeten het allemaal onder ogen zien: als je getrouwd bent en kinderen krijgt, zal je seksleven veranderen. Dat is helemaal niet gek, je wilt nu eenmaal niet dat je kinderen iets tekort komen en jullie tijd en aandacht gaat dan ook uit naar hen. Vergeet echter jezelf en je partner niet en neem af en toe eens de tijd voor elkaar, met volledige aandacht voor elkaar, ook al is dat maar voor een (stomend) kwartiertje.

Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation