Romantische cadeautjes voor je bruid

Een kleinigheidje aan je bruid geven vlak voordat jullie in het huwelijksbootje stappen, hoe ontzettend lief en romantisch is dat? Laat weten dat je aan haar denkt en dat je niet kunt wachten tot je haar je vrouw kunt noemen. Geef een lief briefje, een sieraad of schrijf ergens een geheime boodschap...

Handgeschreven briefje op de bruiloft


De kans is groot, als jullie van tradities houden, dat jullie elkaar op de dag van de bruiloft pas later weerzien. De bruidegom haalt zijn bruid op bij haar ouderlijk huis, dan maken ze samen foto’s, en vlak voor de ceremonie zijn ze weer even apart van elkaar. Dat is een mooi moment om een persoonlijk cadeautje naar elkaar te sturen. Dat kan een handgeschreven briefje zijn – niets is persoonlijker dan dat. Laat elkaar weten wat je denkt, dat je naar elkaar verlangt.

Geheime boodschap op trouwschoen


Tijdens trouwfotoshoots zien we steeds vaker een foto van de onderkant van de schoenen van de bruid en bruidegom. Why? Omdat hier vaak een lieve boodschap op staat geschreven. Maak er een geheimpje van tussen jullie twee waar verder niemand van af weet. Schrijf iets liefs op haar schoenzool en wacht tot ze het ontdekt (of geef een kleine hint als ze het niet zo snel ziet). Wedden dat ze smelt?

Persoonlijke bruidszakdoek


Er gaan ongetwijfeld wat tranen van geluk vallen op de bruiloft, dus geef je bruid een persoonlijke zakdoek van goede kwaliteit. Zet er een persoonlijke boodschap op die haar kan troosten of haar hart verwarmt. Zo’n mooie zakdoek staat ook beter op de bruidsfoto’s dan een verfrommeld papieren zakdoekje.

Sieraad geven aan bruid


Als je jouw bruid wil verrassen met een prachtig sieraad op de bruiloft zelf, houd het dan simpel. De kans is namelijk groot dat ze al heeft uitgezocht welke sieraden ze draagt die dag, die matchen met haar gehele outfit. Een sieraad als cadeau is hartstikke romantisch, maar het kan dus zijn dat ze haar nieuwe bling niet gaat dragen. Ga dus niet all out met dit cadeau, maar kies voor een minimalistisch ontwerp.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation