Receptie of diner in het museum: leuk!

Zijn jullie echte kunstliefhebbers? Of ligt er in jullie omgeving een geweldig mooi museum? Doe er je voordeel mee en kijk of het mogelijk is het te strikken als trouwlocatie!

© Tichr | Shutterstock·com

Ceremonie museum


Elkaar het jawoord geven tussen de kunststukken: hoe bijzonder is dat?! Deze bijzondere setting geeft direct al een mooie sfeer aan jullie ceremonie. Of het nu een museum is vol kleurrijke beelden, ingetogen schilderijen of juist een museum dat draait om natuur: de gasten zullen sowieso onder de indruk zijn van deze prachtige en originele plek.

Aansluitende receptie


De receptie in een museum houden na de ceremonie is helemaal geweldig. Samen toasten met taart en een drankje, om daarna over te gaan op de borrel en hapjes… De setting is al sfeervol van zichzelf, en met akoestische achtergrondmuziek wordt het helemaal feestelijk!


Dineren museum


Trouwen jullie in het gemeentehuis, maar zoek je een wat meer originele plek voor het bruidsdiner? Denk eens aan het museum. Een besloten feest in de vorm van een uitgebreid diner in een museum vol prachtige kunst, dat zullen jullie gasten zich nog lang heugen!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation