Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Privé-podcast maken op jullie bruiloft? Ga naar onze podcast-makers!

Naast een fotograaf en videograaf kun je ook een podcast laten maken van alle speciale momenten en interviews met jullie dierbaren op de bruiloft. Een podcast is ook ontzettend leuk om cadeau te krijgen of om te geven! Er zijn verschillende manieren om een podcast te laten maken. Een podcast van jullie bruiloft geeft net dat beetje extra’s.

Ode podcast is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften & geeft emoties en verhalen een stem

Deze podcast-maker legt jullie bruiloft op een bijzondere manier vast! Ode podcast geeft emoties en verhalen een stem. De podcast wordt op de bruiloft opgenomen met alle aanwezige dierbaren!


Ga naar Ode Podcast


The Wedding Podcast, elke gast aan het woord in het podgastenboek

In plaats van een gastenboek zoals we het kennen, maakt The Wedding Podcast een podgastenboek: de gasten spreken hun wensen uit in plaats van ze op papier te zetten.


Ga naar The Wedding Podcast


Trouwens Podcast maakt een podcast waarbij ze niet alleen jullie dierbaren interviewen, maar ook de ceremonie in de podcast verwerken

Sommige herinneringen laten zich het beste vangen in audio, vindt Trouwens Podcast. Bijzonder is het om niet alleen de gelukwensen en verhalen van jullie vrienden te horen, maar ook een audio-documentaire van de ceremonie!


Ga naar Trouwens Podcast


Twijfel niet & regel een podcast op jullie trouwdag, te leuk om niet te doen!

Wat een bijzondere manier om jullie trouwdag vast te laten leggen! Met een privé-podcast worden jullie mooie herinneringen op een speciale manier, vol emotie, vastgelegd voor later.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation