Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Perfecte partner? Zoek een hondenmens!

Hondenmensen zijn geweldige partners. Waarom? Omdat ze in veel opzichten op hun honden lijken: loyaal, vriendelijk, attent. Ze weten hoe ze met een uitdaging om moeten gaan en hebben een groot hart. Dus... Nog op zoek naar een date? Date iemand met een hond!

Hondenmensen als partner

Wie houdt er niet van honden? Honden heten niet voor niets de beste vriend van de mens. Een hondenmens daten is dan ook hartstikke leuk en fijn. Herken jij je partner of jezelf in de volgende statements?

• Hondenmensen hebben een groot hart. Onze honden worden meer verwend dan wijzelf en verdienen het beste. Ook onze partner wordt vertroeteld en zal altijd op de eerste plek komen.

• Mensen met honden zullen niet worden afgeschrikt door een uitdaging. Ze zijn toegewijd en vinden het fijn om zich ergens voor in te zetten. Ook als het moeilijk wordt, blijven ze en zetten ze hun schouders eronder.

• Ze weten hoe ze plezier moeten hebben. Speeltijd? Geweldig! Hondenmensen zijn vaak sportief en gaan graag naar buiten. Het is nooi saai als je partner een hondenmens is.

• Hondenmensen weten hoe ze moeten delen. Ze delen vaak al hun voedsel, zitplekken en bed met hun harige vrienden. En in alle eerlijkheid: ze delen ook graag met hun partner, maar hun hond zal nooit plaats hoeven maken voor jou.

• Je zal niemand vinden die loyaler is dan een hondenmens. Ze zetten vaak hun hond op de eerste plek, maar ook voor jou gaan ze door het vuur. Hun loyaliteit is echter niet onuitputtelijk: laat je hen een paar keer zitten, dan zijn ze ook klaar met je.

• Hondenmensen raken niet snel in paniek. Ze blijven kalm, no matter what. Hun viervoeters hebben dure schoenen in snippers veranderd en toch houden ze nog van hun honden. Dus een klein probleempje in de relatie is geen probleem voor hen.

• Mensen met honden zijn attent. Ze zullen altijd het leukste cadeautje weten te kopen voor je en verrassen je meer dan eens met een lief gebaar.

• Als je iemand wil die verantwoord en zelfstandig is, dan moet je echt een hondenmens daten. Ze weten hoe het is om voor iemand te zorgen en kunnen goed multitasken.

• Hondenmensen zijn speels van nature. Ze leren van hun dieren dat je soms even lekker gek moet doen om alle stress van je af te schudden.

• Mensen met honden zijn gelukkiger. Het hebben van een hond reduceert stress en kan helpen tegen depressies. Jij wil toch ook een gelukkige partner? Zij kan op haar beurt jou weer gelukkig maken.

• Hondeneigenaren zijn geweldige ouders. Ze hebben een hond opgevoed van pup tot puber tot volwassene en dat ging natuurlijk niet zonder problemen. Maar ze hebben het gered!

Hebben jullie een hond? Laat ons een leuke foto zien in een reactie op Facebook!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation