Nederlanders vieren hun bruiloft in België

Wij hebben dan misschien een groter aanbod qua het shoppen van items voor je bruiloft, maar toch vieren best wat Nederlandse stelletjes hun bruiloft in België. België heeft namelijk ook een uniek aanbod...


Belgische trouwlocaties


En dat unieke aanbod bestaat uit prachtige trouwlocaties. Natuurlijk heeft Nederland ook mooie trouwlocaties, maar België kan er ook wat van. Het wemelt er van kastelen, landhuizen en hoeves. Keuze te over, dus. Je kan ervoor kiezen om de afstand te beperken en redelijk dichtbij huis te blijven, maar je kan ook midden in België gaan zitten en daar blijven overnachten samen met je gasten.


Fotocredit: Kraft_Stoff / Shutterstock.com

Lekker bier, goed eten


Een goed feestje heeft altijd goed eten en lekkere drankjes. In België betekent dat vaak goed bier. Ze zijn er gek op speciaalbiertjes en er zijn ook veel aparte biertjes verkrijgbaar voor de vrouwen, zoals heerlijk kersenbier. Nog nooit gehad? Dan moet dat echt op je lijstje! De speciale biertjes vallen wel een stuk zwaarder dan onze biertjes, dus misschien is het sowieso verstandig om een kamer te boeken op jullie Belgische trouwlocatie. Nog iets waar je van op aankunt bij een Belgische trouwlocatie: het eten is heerlijk. Laat typische Belgische gerechten serveren en kijk hoe je gasten genieten van de combinatie van heerlijk bier en goed eten.

lekker_eten_belgie

Vlak over de grens


Weet je wat het beste is aan die waanzinnige trouwlocaties in België? Ze zijn vlak over de grens. Zo ver hoef je dus helemaal niet te rijden voor een geweldige gave locatie om te trouwen. En nog fijner: na het feest kan het bruidspaar samen met de gasten gewoon overnachten op die fijne locatie. De volgende dag rijd je na een heerlijk uitgebreid ontbijt even naar huis toe, maximaal een uurtje onderweg en je bent weer heerlijk bij huis!

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation