Natuurlijke locaties om te trouwen | Trouwceremonie

Je kunt honderden plekken bezoeken in Nederland voordat je een keuze hoeft te maken en beslist welke plek echt jullie plekje wordt om te trouwen. Maar stel nou eens dat je zelf een plek kan creëren om te trouwen, heb je daar al eens aan gedacht?

De officiële verbintenis zal ook op deze locatie kunnen of wellicht toch op een officiële trouwlocatie, maar alle andere activiteiten kun je op een prachtige zelfbedachte plek houden.

Zelf plekken creëren


Het is de laatste tijd best hip geworden om zelf een feestlocatie te creëren. Dit kan bij een bekende plek zijn waar jullie beiden (of één van jullie) veel herinneringen of een bepaalde hele speciale herinnering hebben. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld een schoolplein of een basketbalveld, maar ook achter het gebouw waar één van jullie werkt, bijvoorbeeld een fabriek of de brandweerkazerne. Prachtig voor de foto’s en natuurlijk ruimte zat om stoelen en tafels en mensen kwijt te kunnen. Ook binnen in originele gebouwen kun je trouwen of feest vieren: zo zijn er al een aantal stellen geweest die op het podium van een theater zijn getrouwd. Eigenlijk een geniaal idee, want jullie staan in de spotlights (letterlijk) en alle gasten kunnen in een heerlijke zachte stoel van het schouwspel genieten.

Locatie opzetten


Er bestaan ook plaatsen die heel speciaal voor jullie zijn, maar waar geen gebouwen aanwezig zijn. Dat kan bijvoorbeeld een prachtig bos zijn of een open vlakte. Een optie kan dan zijn om een ontzettende gave tent op te zetten, en dan bedoelen we geen saaie witte partytent, maar een fleurige en kleurige feesttent met allerlei prachtige versieringen. Binnen is het lekker warm en er staat alles wat je nodig hebt voor een super gaaf feest. Wanneer je uit de tent stapt zie je die prachtige omgeving en komen alle mooie herinneringen weer boven… en nu heb je er weer een mooie herinnering bij!
Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation