Mooiste & makkelijkste zaalaankleding voor je bruiloft

Ga je trouwen, dan wil je dat de trouwlocatie natuurlijk één en al feest uitstraalt. De zaal waar jullie het feest geven, tover je snel en simpel om in het thema van jullie huwelijk met deze tips!

Lampionnen decoratie


Lampionnen zijn er in alle kleuren van de regenboog, en sluiten daardoor heel makkelijk aan bij jullie bruiloft(thema). Het ziet er direct vrolijk en sfeervol uit, zo’n hele rits lampionnen. Je hebt lampionnen in allerlei maten en soorten, zoals rond en waaiervormig. Met een lint eraan maak je ze nog wat chiquer!

Led-slingers voor sfeer


Niets zo sfeervol als een rij led-slingers. Met priklicht bereik je binnen een minuut een sprookjesachtige sfeer in jullie zaal. Boven de tafels slierten met led-slingers ophangen en klaar ben je!

Ballonnen zijn feestelijk


Ballonnen zijn tegenwoordig zeker niet alleen maar geschikt voor een kinderfeestje. Ook ballonnen zijn er in chique of heel vrolijke uitstraling. In goud, roze-tinten of wit: een hele tros ballonnen bij elkaar maakt het direct feestelijk! Je kunt ook een hart of boog vormen met heel veel ballonnen. En wil je het extra romantisch maken, ga dan voor hartvormige ballonnen!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation