Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Mooiste afbeeldingen van decoratie grassoorten voor je bruiloft

Met decoratie grassoorten creëer je in een handomdraai een heel chique en dromerige sfeer op jullie bruidslocatie! In dit artikel delen we de mooiste afbeeldingen van decoratie grassoorten ter inspiratie.

Bruiloft decoratie van grassoorten

Natuurlijk kun je de locatie waar jullie trouwen versieren met lampionnen, linten, windlichten en bloemen. Maar heb je al eens aan een decoratie van grassoorten gedacht? Dat is heel eigentijds en sfeervol!

Pampasgras is een ideale basis voor je decoratie op je bruiloft

Dit siergras met rechte bloempluimen is een echte eyecatcher. Pampasgras vormt de ideale basis voor je decoratie, omdat het groot en stevig is. De beige kleur van de pluimen is zowel neutraal als chique.

Combineren met (gedroogde) rozen

Grassoorten laten zich perfect combineren met rozen, gedroogd of vers. Je kunt er een heel zachte sfeer mee creëren, zeker als je voor crèmekleurige of oudroze rozen gaat.

Grassoorten ook verwerken in je bruidsboeket & corsages

Vind je het leuk om wat meer met grassoorten te doen? Denk er dan eens aan om ze te verwerken in je bruidsboeket en de corsages. Helemaal van nu en echt ‘anders dan anders’.


Wil je een mooie sfeer in zachte kleuren? Kies dan voor grassoorten!

Houd je van een dromerige, romantische sfeer in zachte kleuren? Kies dan voor grassoorten. Ze vormen een zwierige basis in crème en beige, bijvoorbeeld ter decoratie van een bruidsboog. Ook leuk om in vaasjes op de bruidstafel te zetten!


Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation