Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Met een tweedehands huwelijkscadeau naar een bruiloft?

Hoe zou jij het vinden om een tweedehands cadeau te krijgen voor je bruiloft? Als je überhaupt al zou weten dat het tweedehands is. Voor sommigen maakt het helemaal niets uit, anderen vinden het niet echt kunnen. Maar waarom niet? Wij vinden het in elk geval een mooi idee. Het is toch niet voor niets “Something old, something new, something borrowed, something blue?”

Tweedehands cadeau

Een tweedehands cadeau geven is nog helemaal niet zo’n gek idee. Veel mensen denken al gauw aan een afdankertje, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Sterker nog, dat is vaak helemaal niet zo. Het kan ook een antiek item zijn, bijvoorbeeld. Of iets dat je zelf voor je bruiloft hebt gekregen, maar niet gebruikt of dubbel hebt.

Klimaat vriendelijke cadeau geven op een bruiloft

Een tweedehands cadeau op deze manier ‘recyclen’ is super duurzaam! Onze maatschappij is al behoorlijk veranderd in een wegwerpmaatschappij, waar dingen niet worden gerepareerd, maar worden vervangen. Zonde natuurlijk, vooral als het om dingen gaat die nog helemaal niet stuk zijn, maar nog prima gebruikt kunnen worden.

Ideeën voor tweedehands huwelijkscadeaus

Denk eens goed na: heb je nog iets liggen dat in perfecte staat is, maar dat je zelf niet gebruikt? Dat kan kunst zijn, antiek, oude sieraden, noem het maar. Als je zelf niks leuks meer hebt, kun je natuurlijk eens op Marktplaats kijken. Daar vind je allerlei gave tweedehands spullen! De kringloop of een antiekwinkeltje is natuurlijk ook een optie.


© Nick Beer | Shutterstock•com | Tweedehands Rolex kopen

Tweedehands net zo mooi als een nieuw huwelijkscadeau

Zoals we in het begin van het artikel al zeiden, hoeft een tweedehands cadeau natuurlijk niet afgedankt te zijn. Het kan ook een nieuw item zijn, het komt alleen niet meer rechtstreeks uit de winkel. Of juist een antiek iets… Misschien nog wel waardevoller dan nieuw!

Kringloop staat vol met prachtige cadeaus

Ben je wel eens bij een kringloop geweest? Je zult nog versteld staan wat je er allemaal kan vinden! Soms zitten er hele bijzondere vondsten tussen. Het verschilt wel per kringloop, sommigen zijn super goed georganiseerd en bij anderen vind je meer rommel dan iets anders. Geef het dus niet op bij de 1e kringloop waar je bent. Succes met het zoeken van een duurzaam tweedehands huwelijkscadeau!


Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation