Liefde

Wikipedia meldt: Liefde betekent de diepe genegenheid voor, welgezindheid tot of toewijding voor een ander; ook voor dier zaak of voorwerp. Wetenschappelijk een tijdelijke chemische reactie in de hersenen.
liefde trouwen

Vlinders in je buik

Saskia meldt: Het fijnste gevoel op de wereld. Liefde is heerlijk! Ben je verliefd kan de hele wereld je gestolen worden, want je hebt gevonden wat je nodig hebt. Zelfs eten lijkt overbodig, het barst namelijk van de vlinders in je buik en daar past niets meer bij.

liefde trouwen

Op sommige momenten doet het bijna een beetje pijn want de angst om het te verliezen is des te groter. Een grote emotie die je deelt en samen heel graag in één dag wil proppen om het aan iedereen te laten zien. Dan is de druk best wel hoog.

liefde trouwen bruiloft

Vier de liefde


Dat maakt het heel erg spannend, maar wanneer jullie samen op zoek gaan naar een manier om dit samen over te brengen is dat ook een hele leuke uitdaging. Neem de tijd en ga samen op zoek naar de, voor jullie, ultieme manier om de liefde te vieren! En vergeet niet dat jullie liefde het belangrijkste is en al gaat alles mis wat er maar mis kan gaan, die liefde pakt niemand jullie af.

Geschreven door Saskia Baggen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation