Jullie trouwdag staat in de sterren geschreven

Jouw sterrenbeeld zegt veel over jou, je partner en je trouwdag. Misschien wel meer dan je eigenlijk zou verwachten. Wat de sterren te vertellen hebben, kun je vaak halen uit jouw daghoroscoop. Deze is natuurlijk erg gericht op één dag. Ben je op zoek naar het grotere plaatje? Of wil je weten wat er in de sterren staat voor je trouwdag? Dan is het goed om snel verder te lezen.

Jij en je sterrenbeeld


Je sterrenbeeld vertelt veel over wie je bent en hoe je in elkaar steekt op allerlei vlakken. Zijn dan alle Leeuwen, Weegschalen, Tweelingen, Vissen en Schorpioenen gelijk? Nee, dat niet. Er zijn altijd uitzonderingen en de een heeft meer uitgesproken overeenkomsten met zo een dergelijke beschrijving dan de ander. Maar er zijn heel veel raakvlakken waarop sterrenbeelden wel hetzelfde zijn. De ene Maagd is echt heel perfectionistisch en terughoudend, de ander is een stuk chaotischer en stort zich in menig avontuur. En toch delen ze beide karaktereigenschappen in liefde, het leven, werk en relaties. Door deze karaktertrekken kunnen sterrenbeelden met elkaar botsen of juist enorm goed bij elkaar passen. Het is daarom leuk om eens te kijken hoe goed jullie bij elkaar passen op basis van je sterrenbeeld door bijvoorbeeld een karakterreading te doen. Misschien herken je jezelf of je partner wel in het karakter van het gestelde sterrenbeeld en leer je elkaar nog beter kennen. Is het gevaarlijk om zoveel over elkaar te weten te komen voor een trouwdag? Wat als jullie helemaal niet bij elkaar passen? Maak je geen zorgen, want als je al verloofd bent en een tijdje samen bent, dan komt het allemaal heus wel goed.

Sterrenbeelden die bij elkaar horen


Wil je toch een beetje weten waar je aan begint? Er zijn sterrenbeelden die ongelofelijk goed
matchen in de liefde. Zo passen Kreeft en Stier goed bij elkaar en Tweelingen en Ram zijn tevens zeer geschikt voor een harmonieuze relatie. Leeuwen passen goed bij elkaar en dat geldt ook voor Maagden. Leeuwen zijn eigenzinnig en ambitieus. Alleen een andere Leeuw begrijpt dat. Maagden zijn veeleisend en houden van plannen. Een andere Maagd kan dat gevoel beamen. Toch kan een Leeuw ook heel goed samen met Ram en Boogschutter en zijn Steenbok of Stier goede partners voor de Maagd. Weegschaal en Steenbok is een paar wat elkaar goed aanvult, al zou je dat eerst niet zeggen. De onafhankelijke karakters van Schorpioen en Boogschutter zorgt ervoor dat ze binnen hun goede relatie ook graag alleen dingen ondernemen – en zij geven elkaar de ruimte om dat te doen. Tot slot zijn Waterman en Vissen een perfecte match. Niet zo vreemd, want het zijn beide watertekens.

Trouwdatum in de sterren


Je trouwdatum kan ook veel vertellen over je huwelijk. Hoewel veel paren gaan voor een bijzondere datum, zoals Valentijnsdag, Carnaval, Kerst of een datum die makkelijk te onthouden is, zoals 02-02-2022, is het ook bijzonder om een datum te kiezen die dichter bij jullie ligt. Zoals het jubileum van jullie eerste date. Dat is toch een heel bijzondere dag. En wat dacht je van een
bijzondere trouwdatum die gunstig is voor je sterrenbeeld? Misschien moet je wel bij volle maan trouwen of juist nog even wachten. Als je echt een betekenisvolle trouwdatum wil, dan is het goed om eens je sterrenbeelden naast elkaar te leggen. Hieruit kun je veel opmaken. Ook of het een lente, zomer of juist herfstbruiloft moet worden.


Ringen en je sterrenbeeld


Het ene sterrenbeeld houdt van praktisch en weinig opsmuk, de ander kan het niet glimmend genoeg zijn. Verlovings- en trouwringen uitzoeken kan in sommige gevallen best moeilijk zijn. Een verlovingsring mag natuurlijk anders zijn dan de trouwring. Verras je lief eens met een verlovingsring met daarin een geboortesteen die past bij je sterrenbeeld. Dit mag natuurlijk ook terugkomen in je trouwringen. Tip: maak voordat je samen dé ringen bij een juwelier gaat uitzoeken eens een lijstje met daarop je wensen voor het uiterlijk van de ring. Laat je niet leiden door wat de ander mooi zou vinden, maar kijk eerst echt naar jouw wensen. Leg daarna de beschrijvingen bij elkaar en zoek overeenkomsten. Deze overeenkomsten maken het ook dat jullie sterrenbeelden zo goed bij elkaar passen.

Het staat in de sterren


Je geluk staat in de sterren geschreven. Zoek het eens uit in de aanloop naar jullie huwelijk. Het zal jullie helpen om de perfecte trouwlocatie, datum, feestinvulling en ringen te vinden. En bovendien brengt het je vast op ideeën voor de huwelijksnacht…

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation