Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Jullie eigen, romantische huwelijksboom

Wat is mooier dan de groei van jullie liefde in de loop der jaren te meten aan de groei van een boom? Sterker nog: jullie eigen boom. Samen een huwelijksboom planten op jullie trouwdag is een populair fenomeen bij duurzaam trouwen of een green wedding.

Green wedding

Niet alleen een bruiloft met groene kleuren wordt een green wedding genoemd. Ook duurzaam trouwen, met aandacht voor het milieu en de toekomst, is een green wedding. En wat past daar beter bij dan een huwelijksboom? De boom wordt geplant op dezelfde dag waarop jullie elkaar het jawoord geven. Net zoals jullie huwelijk en liefde zal
de boom gaan groeien.


Een deel van deze betoverende nieuwe trend begint al bij het zoeken van een prachtige plek voor jullie huwelijksboom. Die tocht kan heel romantisch zijn en jullie langs allerlei plekken met herinneringen brengen, maar het kan jullie ook dicht bij huis houden. Jullie huwelijksboom kan namelijk ook in de achtertuin geplant worden, zodat je er elke ochtend even naar kunt kijken wanneer je de gordijnen opentrekt.

Kleine boom, grote liefde

Geen plek voor een gigantische boom waarvan je later letterlijk liefdesvruchten kunt plukken? Denk dan eens aan een bonsaiboom. Klein, handzaam en hoewel ze jaren oud kunnen worden, zijn ze delicaat en vereisen ze zorg, aandacht en liefde. Net zoals een huwelijk, eigenlijk! Een huwelijksboom als symbool van jullie liefde… Kan het nog mooier?

Een boom die groeit omdat hij gevoed wordt met liefde, en zo oud wordt dat jullie achterkleinkinderen er nog van kunnen genieten. Een prachtig gebaar!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation