Jouw liefdeshoroscoop van deze week zit vol met liefde!

De liefde heeft weer meer dan genoeg in petto voor je deze week! Benieuwd wat je te wachten staat? Lees dan snel de liefdeshoroscoop van deze week!

Jouw liefdeshoroscoop van deze week

Liefdeshoroscoop Ram


Je voelt je deze week heel creatief en je speelt ‘hard to get’. Flirt er lekker op los, je partner zal snel genoeg aangestoken worden door je enthousiasme.

Liefdeshoroscoop Stier


Deze week worden er heel veel kansen in je schoot geworpen, ook dingen waardoor je buiten je comfortzone zal moeten treden. Zeg eens ja en kijk waar het je brengt.

Liefdeshoroscoop Tweelingen


Netwerken is deze week belangrijk voor je. Je maakt nieuwe vrienden met hoge statussen en bent telkens op het juiste moment op de juiste plaats. Liefde en vriendschappen bloeien.

Liefdeshoroscoop Kreeft


De diva die diep in jezelf huist komt naar buiten, je laat jezelf flink verwennen. Je voelt je heel zelfverzekerd en zal nieuwe mensen leren kennen of een nieuwe hobby beginnen.

Liefdeshoroscoop Leeuw


Je bent enorm populair, iedereen belt en appt je de hele tijd. Neem de tijd om romantische dingen te doen met je partner. Dit is ook het moment om die ene droom te vervullen.

Liefdeshoroscoop Maagd


Juist nu je het gevoel hebt dat je een stapje terug moet doen om te reflecteren, gaan er nieuwe deuren voor je open. Je rekent af met iets uit je verleden. Aan het eind van de week ben je zelfverzekerd en heb je zin in iets nieuws.

Liefdeshoroscoop Weegschaal


Blijf weg van roddelaars en neem zelfs een pauze van social media als dat nodig is. Je moet even op neutraal terrein blijven deze week. De alledaagse gesprekken met je partner kunnen voldoende kansen opleveren.

Liefdeshoroscoop Schorpioen


De voorbereidingen voor een vakantie samen met je partner maken je erg enthousiast, maar let wel op je budget. Investeer nóg iets meer tijd in je partner, dat zal ten goede komen tijdens de vakantie.

Liefdeshoroscoop Boogschutter


Je bent erg energiek en wil dat graag uiten. Iedereen mag het weten dat je lekker in je vel zit, maar pas op dat je niet overdrijft. Wees charmant, maar niet over de top. Steek die energie anders in je liefdesleven, dat is altijd goed.

Jouw liefdeshoroscoop van deze week voor geliefden

Liefdeshoroscoop Steenbok


Samen met je partner ben je een creatief duo en weet je de perfecte balans tussen de liefde, werk en hobby te vinden.

Liefdeshoroscoop Waterman


Je krijgt een verrassing van je partner, een romantisch avontuur of een cadeautje. Je hebt ook heel erg hard gewerkt, dus je verdient dit. Geniet ervan en laat alle zorgen even los. Wie weet is dit wel een nieuwe traditie.

Liefdeshoroscoop Vissen


Soms zit het allemaal tegen, je werk neemt veel vrije tijd in beslag en heel veel verantwoordelijkheden. Gelukkig heb je genoeg uithoudingsvermogen, en je partner en vrienden wachten geduldig tot je weer tijd voor ze hebt.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation