Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Inspiratie bijzondere trouwlocaties

Als je binnenkort gaat trouwen dan is de kans groot dat je nu op zoek bent naar bijzondere trouwlocaties. Gelukkig stikt het van Nederland van de bijzondere trouwlocaties, want iedere eigenaar van een locatie doet z’n best om juist zijn locatie zo bijzonder mogelijk te maken. Wat zijn de opties qua bijzondere trouwlocaties?

jugendtyle_trouwlocatie

Bescheiden of extravagant


De plek waar je gaat trouwen zegt heel veel over jezelf. Uiteraard zal die plek altijd heel erg bijzonder zijn en je zult er vaak terug willen komen. Het uitzoeken van jouw trouwplekje tussen al die bijzondere trouwlocaties is nog niet gemakkelijk. Elke plek heeft iets bijzonders te bieden en elke plek heeft z’n eigen charmes. Het ligt er natuurlijk ook aan waar jullie van houden. Houden jullie van boerderijen en dieren? Dan zijn er zat bijzondere trouwlocaties zoals boerderijen of landgoederen, waarbij je trouwt met koeien op de achtergrond of een weidse omgeving op de achtergrond. Wellicht een paar strobalen hier en daar. Een boomgaard kan ook hele mooie foto’s opleveren.

bruidspaar_vliegend
Of houden jullie van over de top en extravagant, ook van dat soort bijzondere trouwlocaties wemelt het in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een kasteel of een gigantisch landgoed met strakke, prachtige, kleurige tuinen. Op het strand trouwen is ook een populaire bestemming onder de bijzondere locaties. Of op een onbewoond eiland, gewoon in Nederland. Als dat niet bijzonder is…

locatie_nancy_artnouveau

Unieke trouwlocaties


Je moet eigenlijk voor de grap eens een uurtje gaan zoeken op internet naar bijzondere trouwlocaties. Het is verwonderlijk welke opties je allemaal tegenkomt! Elk jaar worden de bijzondere trouwlocaties weer uitgebreid met nieuwe bijzondere trouwlocaties. Je kunt op een boot trouwen, onder de grond in een (gemaakte) grot, in de lucht en zelfs in een vliegtuig. Er zijn ook verschillende culturele bijzondere trouwlocaties en op steeds meer plaatsen kun je ook buiten trouwen. Wat voor een bijzondere trouwlocaties kan jij bedenken? De kans is groot dat het bestaat als jij het kan bedenken. En zo niet, misschien moet je dan even patent aanvragen! We wensen je in elk geval succes met de zoektocht naar bijzondere trouwlocaties.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation