Huwelijkscadeau Islam, inspiratie voor het leukste geschenk

Binnenkort een Islamitische bruiloft? Daar hoort een mooi huwelijkscadeau bij, maar wat haal je voor het bruidspaar? We hebben hieronder inspiratie verzameld voor jouw Islamitische huwelijkscadeau.

Islam cadeau vrouw


De meeste vrouwen houden van lekkere geurtjes. Een pakket met luxe wierrook is daardoor uitermate geschikt als huwelijkscadeau op de Islamitische bruiloft. In combinatie met een gegraveerde wierrookhouder is jouw huwelijksgeschenk compleet. Uiteraard doet een parfum het ook altijd goed. Combineer het met een goede arganolie en je hebt een heerlijk verwenpakket voor de bruid.

Islam cadeau man


Een mooi cadeau voor hem én haar zou een gebedskleed kunnen zijn. Gebedskleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, vormen en patronen. Er is dus altijd een kleed dat perfect bij de bruid en bruidegom past. Je kunt de kleden zelfs op elkaar afstemmen, zodat het bruidspaar in de toekomst geheel in stijl samen kan bidden. Wist je trouwens dat je een Islam Box kunt bestellen met leuke cadeautjes? In de box zit een gepersonaliseerde gebedskleed met naam naar wens, tesbih, musk en koran. Wil je iets grappigs geven? Dan kun je ook eens kijken naar een leuk bordspel, bijvoorbeeld ‘Rush to Mecca’.


© Amani A | Shutterstock.com

Dua cadeau


Een dua boekje is onmisbaar voor Islamieten. Het is een vorm van aanbidding en biedt de mogelijkheid om Allah aan te roepen. Je kunt deze dua boekjes in prachtige tasjes krijgen. Maak het cadeau compleet door een gebedskleed toe te voegen. Het tasje waarin het dua boekje zit, kan je personaliseren. Je kunt er dus een mooie tekst of lieve wens op zetten voor het bruidspaar.Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation