Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Hoe ziet jouw liefdesleven in ’t voorjaar eruit?

Wat zeggen de sterren over jouw liefdesleven dit voorjaar? Eén ding is zeker: er zit veel romantiek in de lucht. De vogels zijn niet de enigen die een liefdesnestje maken. Lees hier wat jouw sterrenbeeld voor je in petto heeft!

• Vissen


Spreid je energie uit naar anderen, sommigen kunnen het erg goed gebruiken. Krijg nieuwe energie door relaxende activiteiten te ondernemen zoals yoga of meditatie met je partner. Schrijf eens op wat je het meest waardeert aan je leven. Maak een spaarpotje zodat je kunt gaan investeren in jezelf. Kijk goed naar hoe gelukkig je bent in je huidige baan of financiële situatie. Een eigen bedrijfje opstarten is helemaal geen gek idee.

• Ram


Maak je klaar voor een opwindend seizoen, want dit is jouw moment. De maan schijnt helder op jouw huishouden, jullie financiële situatie zal verbeteren. De plannen om je huis te uitbreiden met je liefje komen eindelijk in beeld. Aan het einde van het seizoen kan je wat uitdagingen ondervinden op communicatief gebied. Investeer energie in het oprakelen van oude vriendschappen en geniet van gezamenlijke herinneringen.

• Stier


Je uiterlijk ondergaat veranderingen, maar denk hier wel eerst goed over na voordat je een grote stap neemt. Je krijgt misschien het gevoel dat je de relatie met je partner anders wil aanpakken dan voorheen. Je bent praktisch als altijd, maar probeer dit seizoen eens iets nieuws. Vergeet niet te mediteren, hierdoor onthoud je wat je belangrijk vindt in je huidige relatie.

• Tweelingen


Dit seizoen kom je tot rust en laat je alle ingewikkelde processen even voor wat ’t is. Ontspan, probeer niet alles op de voet te volgen. Pak quality time met je partner. Verderop in het seizoen krijg je kansen om dingen af te maken die je eerder begonnen bent of om doelen te bereiken waaraan je nog niet begonnen was. Hierdoor krijg je nieuwe vriendschappen en samenwerkingen, waardoor je dromen waarheid kunnen worden.

• Kreeft


In dit seizoen worden alle praktijken en oude gewoonten die niet goed voor je zijn geëlimineerd. Op werk gaat het je voor de wind en je kunt veel projecten afmaken. Wees echter geduldig met je leidinggevenden. Er bestaat een kans dat de relaties op werk stroef zullen verlopen. Je kunt hierdoor wel rustig bekijken of je tevreden bent met je baan en je imago hernieuwen.

• Leeuw


Normaal gesproken ben je uitbundig en het licht van het feestje, maar dit seizoen neem je de tijd om introspectief te zijn. Je perspectief op de wereld verandert. Je bent erg nieuwsgierig naar filosofische en psychologische onderwerpen. Al je nieuwe inzichten zullen ook je partner verlichten. Als je op reis gaat, check dan drie keer over alle informatie die je nodig hebt. De kans is groot dat je vertraging oploopt, waardoor je gedwongen wordt om afstand te nemen en te reflecteren.

• Maagd


Het ontwikkelen van je carrière en je persoonlijke leven zijn twee primaire doelen dit seizoen. Het is tijd om prioriteiten te stellen voor je langetermijndoelen samen met je partner. Deel onzekerheden die je hebt en maak jullie band sterker. Je krijgt meer duidelijkheid over financiële zaken, maar neem geen extra lening of hypotheek tot het seizoen voorbij is. Op relatiegebied kom je erachter of je wel 100% geeft en terugkrijgt in je relatie.

• Weegschaal


In contact blijven met familie en vrienden is voor jou heel erg belangrijk dit seizoen. Je voelt de drang om veel liefde uit te drukken naar je naasten. Ga uit eten met je partner, of koop een lief cadeautje voor elkaar. Alle onenigheid die je hebt in je relatie, ga je verwerken. Jullie beginnen allebei met een schone lei. Communicatie is erg belangrijk en je merkt dat je dichter bij elkaar komt te staan, ondanks jullie verschillen.

• Schorpioen


Als je een nieuw dieet wil proberen of meer wil sporten, dan is dit seizoen het moment. Betrek je partner erbij voor meer inspiratie. Op werk krijg je te maken met positieve feedback en een verhoogde productiviteit. Een promotie is in zicht. Ergens dit seizoen word je echter ziek en dat is even een domper voor je goedlopende routine. Je kunt je even overweldigd voelen. Probeer jezelf niet te verliezen en omarm een eventuele plotselinge verandering van plannen.

• Boogschutter


Dit seizoen draait het bij jou om plezier. Op relationeel gebied kun je veel liefde en speelsheid verwachten. Er komt een moment waarop jullie beiden teveel geld uitgeven en een budget moeten vaststellen. Een burnout ligt op de loer. Laat je veel inspireren door naar het theater te gaan, een kunstgalerij te bezoeken of naar het park te gaan. Stoei eens met je partner. Geniet van elkaars gezelschap. Jullie zien elkaar dit seizoen in een heel ander daglicht.

• Steenbok


Het huiselijke gevoel is erg sterk dit seizoen. Je creativiteit krijgt een boost en je bent geïnspireerd om vele positieve veranderingen door te voeren, samen met je partner. Het uitbreiden en aankleden van je huis staat centraal. Als je nog met negatieve gedachten zit, krijg je de komende periode alle tijd om hiermee om te gaan. Blijf verbonden met je familie, want de wortels gaan erg diep.

• Waterman


Alle aandacht gaat uit naar het regelen van dagelijkse taken en verantwoordelijkheden. Je hebt echter continu het gevoel dat je jezelf wil terugtrekken van alle verplichtingen. Probeer een dagboek bij te houden en laat je gevoelens niet woekeren, maar spreek ze uit. Communiceer ook goed met je partner. Neem genoeg rust.

Tekst: Sanne van Bortel


Welk bruidskapsel past bij je sterrenbeeld?


Laat je sterrenbeeld bepalen wat voor een bruidskapsel je neemt op je bruiloft. Handig als je zelf niet zo goed bent in keuzes maken. Wat hebben de sterren voor jouw haardos in gedachten? LEES MEER..

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation