Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Halloween staat voor de deur! Bruiloft in trick or treat thema ☻

Boehahaha! Het is bijna Halloween en daarom vroegen wij ons af: heb jij wel eens een Halloween bruiloft meegemaakt? Halloween zelf is al een super leuke feestdag waarbij iedereen in een vrolijke, griezelende en ondeugende bui is. Als je dan ook nog trouwt, is het helemaal een memorabel feest!

Bruiloft in Halloween thema

Als je gaat trouwen op de dag dat Halloween gevierd wordt (31 oktober) kan het natuurlijk niet anders dat je thema past bij deze internationale feestdag. Je kan je bruiloft écht griezelig en angstaanjagend eng maken (pas op met oude mensen laten schrikken) met effecten die zo levensecht mogelijk zijn, maar (wel zo lief als er kinderen bij zijn) je kan ook kiezen voor een grappiger thema en een vrolijker insteek. Kleuren die we vooral terug zien bij Halloween bruiloften zijn zwart, oranje (pompoenen!), paars en groen. De decoratie is niet lastig te bedenken: elke winkel verkoopt rond deze tijd Halloween-versieringen en decoraties.


Lees ook Decoratie-ideeën met pompoenen voor je bruiloft


Griezelende gasten

Lachen: laat al jullie gasten zich verkleden. Dat gebeurt op een normale bruiloft ook, maar dan kies je voor black tie of galakleding, enzovoorts. Nu mogen de gasten zich zo eng mogelijk verkleden. Gegarandeerd groots vermaak! Bovendien blijft het ook spannend wie nu eigenlijk wie is, want herken jij je beste vrienden wanneer ze zich onder een masker verschuilen?


Lees ook De leukste Halloween honeymoons in Amerika!


Halloween taart en hapjes

Ook over Halloween hapjes en natuurlijk (bruids)taart hoeven we niet lang na te denken. Eén keer googlen en we zien al een ontploft Google afbeeldingen met heel erg veel Halloween-bruidstaarten.


Lees ook Herfstkoekjes naast de bruidstaart, yum!


Maar ook geniale, griezele hapjes zoals ‘afgehakte vingers’ (lange vingers met jam) of oogballen passen hier prima bij. Wil je een gezonde enge snack? Leg dan felrode appels neer en zet er een bordje met ‘giftige appels’ bij. Zo simpel tover je een appel om tot iets engs. Uiteraard zien we het nodige aantal spinnen(webben) en andere enge dieren tegemoet... Zou jij willen trouwen met Halloween en waarom (niet)?

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation