Geld cadeau geven voor een bruiloft? Dit zijn de beste ideeën!

Veel stellen willen graag geld als huwelijkscadeau, zodat ze het zelf bij elkaar kunnen leggen voor een groter spaardoel. Zoals een vakantie of een verbouwing. Wil je geld geven op een bruiloft, dan zijn dit de beste tips om het origineel te verpakken.

Ballonnen


Een standaard envelop waar je het geld in doet is natuurlijk niet zo inspiratievol. Dat kan leuker en feestelijker! Blaas bijvoorbeeld doorzichtige ballonnen op en stop het geld daarin.

Fotolijstje


Ook leuk is het om een fotolijstje te kopen en het geld onderdeel uit te laten maken van de afbeelding. Rol het op als zijnde de blikjes achter een trouwauto. Of teken een afbeelding van een boom en maak de bladeren van briefjes geld. Hartjes doen het natuurlijk altijd goed!

Fles gevuld met geld


Heb je nog een mooie lege fles of pot? Ook erg geschikt om geld in te stoppen! Leuk voor een beachwedding als je onderin wat zand stopt.

Schatkistje


Een houten kistje dat je beschildert of beplakt is ook een mooie ‘schatkist’ voor jullie huwelijksgift.

Boompje van geld


Heeft het bruidspaar groene vingers? Een echt mini-boompje in een pot kun je ook perfect versieren met bloemen gemaakt van briefjesgeld.

Letterbord


Koop een letterbord en maak van de letters een liefdevolle boodschap. Vouw hartjes van briefjes geld en plak ze op het bord.

Wereldkaart


Maak een wereldkaart en vouw het briefjesgeld op als de continenten. Leuk voor een reislustig stel!

Meer ideeën zien?


Wil je meer ideeën zien van geld geven? Ga dan naar voorbeelden van origineel geld geven bruiloft.
Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Leuk! Geld vouwen & geven aan het bruidspaar


Wil je geld geven aan het bruidspaar? Wij geven je de beste tips om dat origineel te doen. Wat kun je vouwen van geld? Lees snel verder en leer hoe je een bootje, bloem en nog veel meer vouwt van briefjesgeld! LEES MEER...
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation