Festivalbruiloft | Jullie eigen knusse mini festival

In ieder persoon schuilt een beetje fun. Een festival bruiloft is perfect voor mensen die van fun houden. Te denken valt aan een bruiloft buiten in de natuur in de stijl van een festival. Jullie eigen kleine knusse mini festival.

De bruidsjurk


Dit jaar zijn korte bruidsjurken in festival stijl een trend. Denk aan op maat gehaakte jurken die de rondingen van vrouwen mooi uit laten komen. Met een paar mooie speltjes je haar lekker los opsteken, creëer je dat echte festival gevoel.


De locatie voor een festival bruiloft


De aankleding is belangrijker dan de locatie waar de bruiloft plaatsvindt. Festival liefhebbers organiseren een bruiloft in festival stijl. Hierbij wordt aan ieder detail gedacht: van muziek tot fun.


Dinner & decoratie


Patat en cocktails zijn gegarandeerd succes. Daarnaast gaat er niets boven heerlijke donut wall. En zijn hamburgers en worstjes van de BBQ grill ook een smakelijk bite.


De gasten in thema outfit


Je mag van de gasten een beetje creativiteit verwachten. Een mogelijk thema op de uitnodiging kan zijn: kleed je in het wit.


© Scott Heaney | Shutterstock·com

De muziek in festival stijl op je bruiloft


Aan een feest in festival stijl mag natuurlijk een DJ niet ontbreken. Hoewel een live band iets oubollig klinkt, zet het vaak wel een feest op gang. Je kan beginnen met de live muziek die over gaat in dance muziek gedraaid door de DJ.


Tekst: Sanne van Bortel
Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation