Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Eerste Kerst samen als nieuw stelletje

Hoe maak je jullie eerste Kerst samen tot een geweldige tijd? Jullie hebben niet veel herinneringen en tradities samen, maar die zullen er zeker wel komen! De Kerst is een perfecte tijd om dichter bij elkaar te komen en alle familie te leren kennen.

Vul jullie huis met herinneringen

Iets rondom de feestdagen zorgt ervoor dat we ons nostalgisch voelen. We halen samen goede herinneringen op en brengen veel tijd voor met vrienden en familie. Als je een prille relatie hebt, is samen herinneringen ophalen soms moeilijk, tenzij je voor de relatie al een lange tijd vrienden was. De herinneringen die jullie samen hebben, moeten jullie koesteren. Hang leuke foto’s op in huis of decoraties die je aan mooie momenten doet denken. Hebben jullie nog niet veel spulletjes samen? Tuig dan samen een mooi boom op. Dat is alweer één herinnering erbij!

Doe mee met familietradities

Als je nog geen eigen tradities hebt, kan je altijd meedoen met de familietradities die al bestaan. Zo leer je ook direct je schoonfamilie goed kennen. Denk aan vroeger, welke tradities vond je enorm leuk? Misschien herinner je een bepaalde geur, bijvoorbeeld van samen koken of koekjes bakken, of dat jullie samen liedjes zongen, of cadeautjes uitdeelden, of uit eten gingen. Het kan van alles zijn!

Maak je eigen tradities

Meedoen met andere tradities is gezellig, maar zelf tradities maken is ook leuk! Als jullie elkaars soulmates zijn, zullen jullie ook ooit een gezinnetje vormen en daarbij horen wel tradities rond Kerst. Of het nu het ophangen van je sok is boven de open haard, koekjes bakken tijdens het optuigen van de boom of een nieuw recept uitproberen is, het is jullie eigen traditie.

Koekjes decoreren met Kerst

Koekjes bakken is leuk, maar koekjes decoreren is nog leuker! Maak kerstboompjes, kerstballen, kerstmannetjes, rendieren, een slee, alles wat met Kerst te maken heeft. Maak wat felgekleurde toppings en strooisels zoals sprinkels, hagelslag of sterretjes.

Alone time met Kerst

Tijd voor jullie tweetjes is altijd een goed idee, vooral met Kerst! Kerst is een romantische tijd. Hotels en spa’s hebben altijd leuke aanbiedingen en arrangementen voor stelletjes. Overal kun je heerlijk genieten van kerstmenu’s. Boek een weekendje weg en geniet van de Kerst!
Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation