Dit zijn de mooiste plekken voor een huwelijksaanzoek

Plan jij een huwelijksaanzoek? Dan denk je vast na hoe en waar je de grote vraag gaat stellen. Het mag natuurlijk wel een beetje bijzonder zijn! Dit zijn de leukste plekken in Nederland.

Dit zijn de mooiste plekken voor een huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek op grote hoogte


Wil je een link leggen tussen je aanzoek en de locatie? Kies dan voor een plek op grote hoogte om dé vraag te stellen. ‘Met jou stijg ik naar grote hoogten’… Je hoort het jezelf vast al zeggen! De Domtoren in Utrecht is de hoogste kerktoren van Nederland: als je jouw lief op 112,5 meter ten huwelijk vraagt, is dat zeker weten een bijzonder moment!

huwelijksaanzoek op het strand

Huwelijksaanzoek doen op het strand


Droom je van een beach wedding? Dan wil je vast het aanzoek plannen op het strand, bijvoorbeeld bij Bloemendaal. Ga voor een strandtent of laat je aan de branding op één knie vallen. Met zonsopkomst of juist -ondergang: het strand is altijd een romantische plek!

huwelijksaanzoek in het kruller muller museum op de veluwe
Fotocredit: Kröller-Müller Museum | Bakusova | Shutterstock.com

Kunst en natuur


Houden jullie van de natuur en kunst? Kies dan voor het Kröller-Müller Museum op de Veluwe. Je vindt er de op één na grootste Van Goghverzameling ter wereld. Struin langs de kunst en bezoek de beeldentuin met ruim 160 sculpturen. Kies één van de mooie beelden of schilderijen uit als decor voor jouw grote moment.

huwelijksaanzoek doen op de erasmusbrug

Plek met allure voor je huwelijksaanzoek


Wil je iemand foto’s van jouw aanzoek laten maken, dan is de Erasmusbrug ook een echte eyecatcher! Zeker geschikt voor mensen die van de stad houden. De brug straalt allure uit; een mooie plek aan het water om een aanzoek te doen.

huwelijksaanzoek doen in giethoorn
Fotocredit: Giethoorn | Daan Kloeg | Shutterstock.com

Romantisch


Giethoorn wordt wel het Venetië van het noorden genoemd. Heb je een romantische bruiloft in gedachten en houden jullie van het water? Huur dan een sloepje en vaar door het mooie Giethoorn. Maak er echt jullie moment van, en stel jouw belangrijke vraag omringd door prachtige natuur.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation