Welke.nl

Design of hip huwelijkscadeau

Wil je graag afstappen van de standaard huwelijkscadeaus? Geef een design huwelijkscadeau of een ander hip huwelijkscadeau dat niemand verwacht. We hebben een paar ideeën voor je verzameld waardoor jij sowieso het meest originele cadeau hebt van de hele bruiloft.


Design keukengerei als huwelijkscadeau


Houdt het bruidspaar in kwestie van koken? Dan is het wel passend om een leuk cadeautje te geven voor in de keuken. Aangezien het budget wat hoger ligt dan een normaal verjaardagscadeautje, zou je kunnen kijken naar een design huwelijkscadeautje. Wat dacht je van keukengerei van een bekende kok? Een goede messenset is altijd welkom. Of een prachtige design snijplank of snijblok. Een set glazen is ook altijd handig en het staat ook nog eens chique.Fotocredit: Hadrian | Shutterstock.com | iphone docking station

Docking station voor telefoon


Een docking station is een plek waar je de telefoon kunt inzetten zodat hij zich op kunt laden. Terwijl je telefoon zich oplaadt kun je muziek afspelen via de luidsprekers van de docking station. Sommige docking stations hebben ook een afstandsbediening. Ideaal dus voor elk huishouden. Het bruidspaar weet waarschijnlijk niet eens dat ze een docking station nodig hebben, maar als ze ‘m eenmaal in gebruik hebben, willen ze niet meer anders. Je kunt docking station in allerlei designs kopen, dus in elk interieur past er wel eentje.


Kunst als huwelijkscadeau


Als je graag een design huwelijkscadeau wil geven, maar je weet niet goed wat, kun je altijd nog kijken naar een mooi kunstwerk. Wel tricky, want kunst is heel erg een kwestie van smaak, maar als je het bruidspaar goed kent weet je ook ongeveer welke kunst ze mooi vinden. Kies voor een mooi schilderij of een beeld. Het hoeft trouwens niet iets voor in huis te zijn, je kunt ook iets moois voor in de tuin kopen. Of schenk een fijne tuinset van een goed merk. Daar kun je ook nog eens lekker op zitten naast dat het hartstikke mooi eruit ziet.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation