Decoratie voor je bruiloft huren: why not?

Van kaarsenstandaards tot een prieeltje, van kussens tot een enveloppen-box: de lijst met items die je moet regelen voor de aankleding van jullie bruidslocatie is lang. Waarom zou je al die spullen kopen? Huren is een heel goede optie!

Ceremonie decoratie huren


De plek waar jullie ceremonie wordt gehouden kun je eenvoudig helemaal in de stijl van jullie bruiloft brengen door de juiste spullen te huren. Denk aan stoelen mét stoellinten, maar ook een heuse trouwboog of loper. Er zijn gespecialiseerde aanbieders op de markt die dit soort trouwdecoratie verhuren.

Decoratie tent bruiloft


Een tent aankleden voor een bruiloftsfeest is een koud kunstje als je weet dat je veel items gewoon kunt huren. Denk aan tafellopers, bestek, onderborden, loungemeubilair, krijtborden, vazen, lichtjessnoeren en centerpieces. Alles om de tent om te toveren tot een hippe of juist chique trouwlocatie is gewoon te huur!

Zaal decoratie huren


Slingers, pompons en ballonnen kun je het beste gewoon zelf maken of kopen, maar de meer bijzondere stukken zijn wel interessant om te huren. Heb je al inspiratie opgedaan en ben je weg van een bepaald item, zoals lichtgevende letters ‘Mr & Mrs’? Ook deze letters huur je eenvoudig, net als andere spullen om de zaal die jullie hebben gehuurd te transformeren. Bij gespecialiseerde verhuurbedrijven kun je zelf spullen per thema vinden, zoals het strandthema. Allerlei decoratie-items die de strandsfeer ademen huur je dan overzichtelijk op dezelfde plek. Handig en leuk!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation