Decoratie bepaald de sfeer op je bruiloft

De aankleding van de bruiloft is net zo belangrijk als de muziek. Zij bepalen voor een groot deel de sfeer van een feest. Is de muziek niet goed, dan zullen je gasten waarschijnlijk niet lang blijven. Zo ook met de aankleding. Heb je een bepaald thema dan kan de decoratie dit visualiseren.
decoratie bruiloft ballonnen

Ballonnendecoratie kan aan heel fijn stijlen/thema’s worden aan gepast en een goede ballondecorateur heeft daarvoor ook heel veel kleuren en soorten ballonen in huis en kan zelfs custom colours maken. Kleuren aangepast aan jullie kleurthema.

decoratie ballonnen bruiloft

Vaak word gedacht: Oh ballonnen dat doen we wel zelf, maar men vergeet dat als je dat niet vaak doet, het veel tijd en energie (en vaak ook nog stress) kost om het te maken. Jammer, de voorbereidingen van het feest moeten leuk zijn. Op de dag zelf moet het bruidspaar, maar ook hun gasten genieten en niet nog werken.

decoratie bruiloft ballon

Voordat je begint met aankopen doen voor de decoratie, ga eerst eens kijken en informeren bij de ballondecorateur wat de mogelijkheden zijn. Vaak worden er al ballonnen gekocht op internet omdat ze daar zo goedkoop zijn. Maar deze ballonnen zijn vaak van slechte kwaliteit. Uit een recente test is ook gebleken dat vele ballonnen m.n. uit China schadelijke stoffen bevatten. Onze ervaring is dat ze veel dunner zijn en dus sneller kapot gaan. En dat moet niet zijn op zo’n belangrijke dag. Op een foto op een site ziet het er vaak ook mooier uit dan in werkelijkheid. Of is de kleur toch anders. Bij de vakman kun je de kleuren in het echt zien.

ballonnen decoratie bruiloft

Ook word er vaak ( te)veel gekocht en blijkt later dat bepaalde decoratie items helemaal niet kunnen of mogen worden gebruikt op de locatie. (bv van wege de brandveiligheid) Of er wordt vergeten dat je ook helium nodig hebt voor ballonboeketten en dat je dat zelf niet de dag van te voren kunt maken. Zou toch jammer zijn als de heliumballonnen op de dag van het feest al middags naar beneden komen ….

decoratie bruidsmeisjes

Het voordeel van ballondecoraties is dat het vaker op een dag gebruikt kan worden. Bij het ophalen van de bruid, bij de ceremonie, bij het diner, het feest. Het is wel volume maar licht van gewicht en daardoor ook makkelijk te verplaatsen. Dit scheelt natuurlijk dan in het budget. Informeer bij de ballondecorateur naar de vele mogelijkheden. Zij kunnen bv ook de bezorging en het verplaatsen voor je regelen. Zij kennen meestal ook heel veel locaties en kunnen jullie adviseren wat er kan en mooi is op jullie locatie.

decoratie bruiloft ballonnen trouwlocatie

Nog een voordeel is dat een ballondecoratie er steeds anders kan uit zien zodat jullie bruiloft, jullie persoonlijke touch krijgt.

Heb je niet zo’n groot budget, beter 1 mooie eyecatcher, dan heel veel zelf ophangen. Vaak is, less is more, beter.

Huur voor je feest de juiste vakmensen in. Dan weet je zeker dat alles goed verloopt en dat je je geen zorgen hoeft te maken of alles wel lukt.

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation