Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Confetti kanonnen op de bruiloft

Bruiloft confetti zorgt voor een vrolijke draai aan de dag. Het bruidspaar komt de kerk uitgelopen en... KNAL! Alle daggasten ploppen tegelijkertijd hun confetti kanon en het bruidspaar wordt bedolven onder een romantische regen van confetti.

© Life In Pixels | Shutterstock.com

Wie regelt de confetti kanonnen voor de bruiloft?

Hoewel het een enorm leuk idee is dat iedereen tegelijk confetti plopt, het is wel een vereiste dat alle gasten daadwerkelijk een confetti knaller bij zich hebben. Er ontstaat soms nog wel eens onenigheid of verwarring over confetti kanonnen, want wie regelt het? Neemt iedereen zelf een confetti knaller mee of is er iemand die dit regelt en ze uitdeelt? Het is handig om dit van tevoren af te spreken. Nog een puntje is de locatie waar jullie confetti willen gooien. Confetti geeft troep, wie ruimt dat op? Neem van tevoren contact op met de locatie en vraag of ze het goed vinden als er met confetti wordt gegooid.

Hoe en waar gooi je confetti?

Het knallen van de confetti kanonnen staat en valt met timing. Het is dus handig om duidelijk te bespreken met de andere gasten wanneer er precies confetti wordt gegooid. Ook de plaats is belangrijk: wachten jullie tot het bruidspaar een paar stappen heeft gezet buiten de deur of wordt er direct geknald zodra ze de deur uitkomen?

Maak goede afspraken over de confetti met elkaar

Duidelijke afspraken hierover voorkomen dat het confetti gooien een fiasco wordt. Als je wilt dat iedereen gelijktijdig met hun confetti gooit of knalt, zorg er dan voor dat iedereen weet hoe het confetti kanon werkt. Het is jammer als er een paar kanonnen later afgaan dan de rest. Dit is gemakkelijk te voorkomen door geen confetti kanonnen, maar een patatzakje met confetti uit te delen. Zo hoeft niemand iets los te draaien of te knallen voor er confetti regent. Een laatste tip: zorg dat er foto’s gemaakt worden van dit moment! Een confetti-regen is namelijk erg romantisch.

Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation