Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Cadeautjes klaarleggen voor bijzondere gasten | 1 dag voor de bruiloft

De laatste dag voordat jullie gaan trouwen breekt aan. Je hebt vandaag veel te doen. Denk er ook even aan om de cadeautjes klaar te leggen voor bijzondere gasten. Zie dit artikel als een geheugensteuntje zodat je alles op tijd kunt afvinken en niemand vergeet.

Cadeautjes voor elkaar | Bruid & bruidegom

Waarschijnlijk heb je iets gekocht om je partner te verrassen op deze voor jullie zo bijzondere dag. Vaak is dit een cadeautje met symbolische waarde. Leg het nu alvast klaar zodat je het niet vergeet.


Lees ook Wanneer geeft het bruidspaar elkaar een cadeau?


Cadeautjes voor jullie kinderen

Hebben jullie kinderen, dan is het heel leuk om ook hen te verrassen met een cadeautje. Neem er tijd voor om het mooi in te pakken. En leg dit de dag voor jullie bruiloft klaar, zodat je het zeker niet vergeet.

Cadeautje voor de ceremoniemeester

De ceremoniemeester staat altijd voor jullie klaar en neemt een belangrijke rol op zich. Een bedankje in de vorm van een kleine attentie is zeker op zijn plaats.


Lees ook Cadeau voor de ceremoniemeester? Geef een gepersonaliseerd bedankje


Cadeautjes voor de getuigen

Ook jullie getuigen vervullen een belangrijke, symbolische taak op de grote dag. Laat jullie waardering daarvoor blijken met een aardigheidje voor alle getuigen.

Cadeautjes voor de bruidsmeisjes & -jonkers

Tot slot mogen we de bruidsmeisjes en -jonkers natuurlijk niet vergeten! Zij vinden het net zo leuk en spannend als jullie dat ze morgen in de spotlights staan. Verras ze met een klein cadeautje om ze te bedanken voor hun inzet.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation